דלג לתוכן
פחד מיחסי מין מלאים שמצריך טיפול
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/02/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני נשואה כמעט שנתיים, ולדאבוני, אני חוששת שאני עדיין בתולה. שמעתי שאפשר לבצע ניתוח להסרת הבתולים. ברצוני לשאול אם לאחר ביצוע ניתוח שכזה אוכל לקיים יחסי מין מלאים, או שזה לא מבטיח פתרון, משום שבעלי מסרב ללכת לסקסולוג.

תשובה:
לא ברור ממכתבך מה זאת אומרת "אני חוששת שאני עדיין בתולה": אם לא קיימת יחסי מין מלאים, את אכן בתולה. אין כל סיבה להצטער או לחשוש. מבין השורות נראה שיש איזו אי-הבנה בינך לבין בעלך, כיוון שאין כל בעיה לקיים יחסי מין מלאים בפעם הראשונה מבלי לבצע שום ניתוח. אם את חוששת מקיום יחסי מין, הניתוח לא יפתור את הבעיה. חשוב מאוד לדבר עם בן הזוג, ואם את רוצה בכך, תוכלו לקיים יחסי מין תוך התחשבות הדדית, לאט ובזהירות. אין כל סיבה לחשוש ממגע מיני כזה, הרי זה אך טבעי בין בני זוג. עם זאת, אם את עדיין חוששת, או לא מעוניינת בקיום יחסי מין בשלב זה, אני ממליצה לך לגשת לטיפול אישי על מנת לנסות להתחקות אחר מקור הבעיה ולפתור אותה. אין כל סיבה שיחסי מין יהפכו לחובה מעיקה או מטרידה, המטרה הפוכה לגמרי. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' יעקב ג'ריס
פרופ' יעקב ג'ריס פנימית
מנהל מחלקה פנימית באיכילוב ומכון רקנאנטי לחקר מערכת העצבים האוטונומית, מטפל בלחץ דם לא מאוזן
ד"ר אולגה גורגולה גלפרין
ד"ר אולגה גורגולה גלפרין יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית ברפואת נשים, ילוד ופוריות
ד"ר יובל בן אמנון
ד"ר יובל בן אמנון פסיכיאטריה
פסיכיאטר מומחה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו