מתי מתחילה השפעת התרופות פריזמה ומודל לטיפול בדיכאון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/02/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

כמה זמן לוקח עד שהתרופה פריזמה מתחילה להשפיע לטובה במקרה של דיכאון? מה ההשפעה של רבע עד חצי כדור על מתבגרים? כמה זמן לוקח עד שהתרופה מודל מתחילה להשפיע?

תשובה:
פריזמה היא אחד התכשירים נוגדי הדיכאון הפועלים על ידי שינוי באיזון הכימי של חומר בשם סרוטונין במוח. כיום ידוע כי דיכאון קשור לרמה נמוכה מדי של סרוטונין, ותכשירים אלה מסייעים לגוף להחזיר את האיזון הכימי הנורמלי של החומר הזה. תוכלי לקרוא על התרופה פריזמה באינדקס התרופות של אינפומד. http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=210