כאב גב לאחר ניתוחי גב
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/04/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובל הרבה שנים מהגב לאחר שני ניתוחי גב ללקטומי ב L4 L5 S1 S2 הניתוחים שיפרו את אורח החיים, אבל ב-3 החודשים האחרונים גילו בעיה בעצב L3 L 4 L5 S1 - פגיעה בעצב בעקבות כאבים עזים, ירידה בתחושה והירדמות של רגל שמאל. הטיפול שאני מקבל זה רק כירופרקטיקה מה אפשר לעשות כדי למנוע את הכאב והצליעה, בגלל שקשה לי לדרוך על הרגל.

תשובה:
קשה לתת תשובה לשאלתך מבלי לבדוק אותך ולראות את הצילומים, כולל CT ותהודה מגנטית. לאחר בדיקה ועיון בצילומים ניתן יהיה לקבוע באיזו מידה ניתן לעזור לך, אם בניתוח נוסף ואם בטיפולים לא ניתוחיים . דר' מיכאל מילגרם "המרכז הישראלי לניתוחי עמוד שדרה" - אסותא.