דלג לתוכן

טיפול ממושך בפוסלן

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/06/2009 תאריך עדכון: 16/11/2014
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 71, לוקח פוסלן שבועי כבר 10 שנים. האם מותר להמשיך לקחת תרופה זו אחרי 10 שנים? תוצאות בדיקת צפיפות עצם בצוואר הירך מוגדרות כאוסטאופניה קשה (T SCORE =2.1) % מהממוצע של גיל הנבדק = 85. יש לציין כי הפוסלן עזר לי במשך השנים. אני לוקח גם אלטרוקסין

תשובה:

פוסלן היא תרופה בטוחה יחסית, וניתן להמשיך ולהשתמש בה במשך שנים, אך מובן שיש להיות במעקב של רופא ולקחת אותה רק על פי מרשם. אני מצרפת קישור לדף מידע של אינפומד על התרופה. http://www.infomed.co.il/Drug-26
רופאים בתחום
ד"ר סיגל זמודזיאק יחיעם
ד"ר סיגל זמודזיאק יחיעם עיניים
ד"ר נמרוד שניר
ד"ר נמרוד שניר אורתופדיה
ד"ר אורי מלר
ד"ר אורי מלר עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו