מה פירוש המילה קלבריה ומה המשמעות של קלבריה שמורה ?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/07/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

הגולגולת מורכבת משני חלקים עיקריים - בסיס הגולגולת, וכיפת הגולגולת, היא הקלבריה, ובאנגלית Calvarium. הקלבריה מורכבת מכמה עצמות. במקרה זה צויין אם כן, שכיפת הגולגולת שמורה.

תשובה:
הגולגולת מורכבת משני חלקים עיקריים - בסיס הגולגולת, וכיפת הגולגולת, היא הקלבריה, ובאנגלית Calvarium. הקלבריה מורכבת מכמה עצמות. במקרה זה צויין אם כן, שכיפת הגולגולת שמורה. [07/05/2006]