איזה מינון של סימוביל מומלץ כדי להוריד כולסטרול מ 239 ל 160 ואת הכולסטרו
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/09/2002
1 דקות קריאה
שאלה:

איזה מינון של סימוביל מומלץ כדי להוריד כולסטרול מ 239 ל 160 ואת הכולסטרול הרע מ 158 ל 100?

תשובה:
קביעת מינון של תרופה קשורה בגורמים רבים כמו גיל, משקל, חומרת המצב וגורמים רבים אחרים. לדוגמה, רגישות לתופעות לוואי, גורמי סיכון נוספים למחלות לב ועוד. על - כן , אין אנו יכולים להחליף את הרופא ולהתאים מינון דרך הרשת רק על סמך נתוני מעבדה. מומלץ לפנות לרופא.