דלג לתוכן

במשך נעורי סבלתי מפרולקטין גבוה למדי שנע בין 400-1000 יחידות (לערך). עשיתי בזמנו צילומי C.T שהוכיחו שיותרת המוח תקינה. המחזור שלי לא היה סדיר כלל. נתנו לי כדורים שאמורים היו לאזן את רמת הפרולקטין אך הם גרמו לי לתופעות לוואי ולכן הפסיקו לי אותם. במשך 10 השנים האחרונות לקחתי (גלולות גלולות למניעת הריון ללא רמה גבוהה של הורמונים). הפסקתי לקחת גלולות לפני כשלושה חודשים, ונכון לעכשיו המחזור שלי די סדיר (נע בין 26-28 יום). האם ייתכן שהפרולקטין הסתדר מעצמו? במידה ולא, האם תיתכן לי בעיה בכניסה להריון?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 18/05/2002
1 דקות קריאה

תשובה:

רמה של מעל 250 ng/mL
רופאים בתחום
ד"ר רון שינמן
ד"ר רון שינמן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר נמרוד נחמיאס
ד"ר נמרוד נחמיאס אורתופדיה
ד"ר זאב פלדברין
ד"ר זאב פלדברין אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו