דלג לתוכן

בדיקות לזיהוי יום הביוץ

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/05/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

אני ביום ה-20 לאחר המחזור והמחזור שלי אינו סדיר. עברתי בדיקת אולטרסאונד גינקולוגית שבוע לאחר המחזור, והיום. התשובות הראשונות: זקיקים קטנים מ- 10. תשובות של היום: בין 13-15. הרופא אמר לי לאחר הבדיקה השניה לקחת מקדם מחזור ומייד לקחת איקאקלומין. האם כדאי להמשיך ולהמתין, אולי יהייה ביוץ? או פשוט לעשות כדברי הרופא?

תשובה:

יכול להיות שאם תמתיני עוד הביוץ יגיע בסוף. השאלה היא כמה זמן את כבר מנסה להיכנס להריון, וכל כמה זמן בדרך כלל יש לך מחזור. זוהי החלטה שלך אם להתחיל להשתמש בתרופות או להמשיך ולנסות להיכנס להריון באופן טבעי. שתי האופציות טובות ומקובלות. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' כרמל ערמון
פרופ' כרמל ערמון נוירולוגיה
ד"ר נבו מרגלית
ד"ר נבו מרגלית נוירוכירורגיה
ד"ר מיכאל טל
ד"ר מיכאל טל כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו