תרופות לטיפול בחיידק E Coli בשתן בהריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/05/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע ה-24 של ההריון. במשך כל ההריון אני סובלת מחיידק E-Coli בשתן. קיבלתי Augmentin

תשובה:
אני בשבוע ה-24 של ההריון. במשך כל ההריון אני סובלת מחיידק E-Coli בשתן. קיבלתי Augmentin, אחר כך כמה פעמים Zinnat, Ceforal, פתילות Agisten (פלוס כל הזמן חמוציות של אלטמן), ושום דבר לא עוזר. בתרבית שתן כל הזמן נמצא חיידק זה. אני סובלת מכאבים חזקים באזור דרכי השתן והנרתיק. הרופא שלי רוצה לתת לי עכשיו Uvamin למשך 3 חודשים כדור 1 ביום. אני מאוד מפחדת מהתרופות בהריון, ומנטילת Uvamin במשך זמן ארוך. האם זה יכול לפגוע בעובר? אני בוטחת ברופא שלי, אבל קראתי באינטרנט בכמה אתרים שאסור להשתמש ב- Uvamin בהריון. אני מאוד צריכה חוות דעת נוספת לשקט הנפשי שלי. האם מותר לקבל Uvamin במשך הרבה זמן והאם כל האנטיביוטיקות שקיבלתי לפני כ יכולות לגרום נזק לעובר? אובמין היא תרופה שמותרת לשימוש בזמן הריון. היא משתייכת לקטגוריה B. תוכלי לקרוא עליה כאן: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=176 כך גם כך שאר התרופות שקיבלת, כולן משתייכות לקטגוריה B, כלומר, הן מותרות לשימוש בזמן הריון. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד [27/05/2008]