דלג לתוכן
האם ניתן לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת TK בשתי העיניים במקביל?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/12/2009 תאריך עדכון: 25/09/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם ניתן לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת TK בשתי העיניים במקביל?

תשובה:

התשובה היא כן. מדובר בניתוח מזערי, שלא אמור לגרום לנזק רקמתי משמעותי, שכן לא מבוצע שום חתך ברקמת הקרנית, והסיכון לזיהום, דימום או בצקת לאחר הניתוח הוא יחסית נמוך. על כן, לא סביר כי תהיה בעיה גדולה בביצוע הניתוח בשתי העיניים בו זמנית. המגבלה היחידה שיכולה להפריע היא הרגישות לאור, שחולפת רק לאחר מספר שבועות, ומפריעה לנהיגת לילה. במידה ואין בעיה עם מנוחה לאחר הניתוח, והמטופל לא מחויב לנהוג בלילה, סביר כי יפיק תועלת מביצוע הניתוח במקביל.

רופאים בתחום
ד"ר דן קרת
ד"ר דן קרת נטורופתיה
מטפל בנטורופתיה ותזונה
ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר רפואת שיניים
מנהל מרכז להשתלות שיניים ואסתטיקה במרכז יהלום
פרופ' בנימין מילר
פרופ' בנימין מילר עיניים
רופא עיניים בכיר בביה"ח איכילוב. מומחה במחלות רשתית וגלאוקומה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו