מסוליד לטיפול בכאבים ודלקת לא זיהומית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/05/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

קיבלתי מרופא שערך לי ביקור בית (לא רופא המשפחה הקבוע) תרופה בשם מסוליד, נגד כאבים ודלקת לא זיהומית. מכרים אמרו לי שהתרופה הוצאה משימוש כי נמצא שהיא מסוכנת. האם זה נכון? בכל מקרה בינתיים לא נטלתי אותה.

תשובה:
מסוליד היא תרופה מקבוצת נוגדי הדלקת שאינם סטרואידים, הסלקטיבים ל-COX-2 (כמו ויוקס ואתופאן). לא ידוע לנו כי התרופה הוצאה משימוש. תוכלי לקרוא עליה עוד באינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=286