דלג לתוכן

הסרת כתמי עור בלייזר

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 06/05/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

יש לי כתמים חומים על העור. הרופא של קופת חולים הפנה אותי למרפאה בה מסירים כתמים באמצעות לייזר. האם טיפול בלייזר זה בטוח?

תשובה:

הסרת כתמי עור (פיגמנטציה) על ידי לייזר נחשבת לשיטה בטוחה, וכמעט שאין לה תופעות לוואי. מובן שיש לראות את הכתמים כדי להתאים להם את הטיפול המתאים ביותר. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר קרן גבע
ד"ר קרן גבע ילדים
ד"ר ג'מאל אסדי רפואה אסתטית
ד"ר ג'מאל אסדי רפואה אסתטית רפואה אסתטית
ד"ר עלא אבו סאלח
ד"ר עלא אבו סאלח נוירולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו