כאבי גרון בעת טיפול עם רואקוטן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 06/08/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מטופלת ברואקוטן זה החודש הרביעי והאחרון. נותרו לי 11 ימים בלבד. זה יומיים שאני סובלת מכאב גרון וצריבה חזקה בעין שמאל למרות שאני מקפידה על שימוש בטיפות עיניים במהלך היום ובג'ל ללילה. אני יודעת שיש קשר בין העין לבין התרופה, אך האם יש לתרופה גם השפעה על כאב גרון, והאם עלי להפסיק את הטיפול לאלתר, עוד לפני היוועצות עם הרופא המטפל?

תשובה:
כאבי גרון אינה אחת מתופעות הלוואי של רואקוטן. כאבי הגרון הם כנראה מסיבה אחרת. את יכולה להשתמש בכדורי מציצה להקלת הכאב, כמו קלגרון או סטרפסילס. אם הכאב אינו מוקל או שהוא מלווה בחום, חולשה וסימפטומים נוספים - פני לבדיקת רופא. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד