חיסון נגד אבעבועות רוח בהריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 06/08/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אינני מחוסנת נגד אבעבועות רוח. IGG שלילי. ילדיי חוסנו, אני בהריון בשבוע ה-35 ויש מקרים רבים של אבעבועות בגני הילדים (אני לא מתקרבת לגן כתוצאה מזה). האם לא כדאי לקבל חיסון אימונוגלובולינים בכל מקרה?

תשובה:
לא מומלץ לקבל חיסון לאבעבועות רוח בזמן הריון. מכיוון שאת כבר לקראת הסוף, המשיכי להימנע מהגעה לגן הילדים. בתום ההריון, אני ממליצה לך לקבל חיסון. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד