רואקוטן ותכשירים לפנים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/06/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 16 ומעוניינת לדעת כמה דברים לגבי השימוש ברואקוטן ושימוש במוצרי קוסמטיקה ואיפור בזמן הטיפול. האם שימוש באיפור מפריע לטיפול? האם שימוש בקרם לחות פוגע בטיפול וסוגר את הנקבוביות? האם סבונים טובים בזמן הטיפול בפנים או לא? אשמח אם תצינו אילו קרמיים או מוצרים טובים לשימוש בזמן נטילת רואקוטן.

תשובה:
איפור אינו מפריע, אבל רצוי לנקות היטב את הפנים כשאת חוזרת הביתה. שימוש בקרם לחות אינו סוגר נקבוביות, והוא אף די חיוני באת שימוש ברואקוטן, כיוון שהתרופה גורמת ליובש משמעותי בפנים. רצוי גם להשתמש בסבונים שמייבשים כמה שפחות. לגבי קרמים, רצוי לשאול רופאי עור או קוסמטיקאיות מקצועיות. ד"ר שירי אורי - אינפומד