טעם מר ותחושה לא נעימה בלשון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/06/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי טעם מר בפה ותחושה לא נעימה בלשון. ממה התופעה ומה צריכים לעשות ? זו פעם שניה בתוך חודש.

תשובה:
ישנן מספר אפשרויות, ביניהן: סיבות שמקורן בשיניים (עששת, שחזורים לקויים), או בחניכיים ( דלקת חניכיים); חוסר בוויטמינים; תסמונת הפה השורף - BMS. בכל מקרה כדאי להיוועץ ברופא שיניים מומחה ברפואת הפה. ד"ר מיכאל אבא