תשובת PCR חיובית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/06/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 73. קיבלתי את התוצאה הבאה בבדיקה. אודה לכם מאות אם תספקו לי הסבר לתוצאה. HBV QUANTITATIVE PCR 60

תשובה:
אני בן 73. קיבלתי את התוצאה הבאה בבדיקה. אודה לכם מאות אם תספקו לי הסבר לתוצאה. HBV QUANTITATIVE PCR 60 לפי יחידות lulml. הבדיקה רגישה לזיהוי החומר הגנטי של נגיף הצהבת מסוג B בדם. ערך חיובי מעיד על כך שהנגיף נמצא בדם, כלומר שנדבקת בו. ד"ר שירי אורי - אינפומד [24/06/2009]