דלג לתוכן

שימוש ברסיטל לטיפול בחוסר ביטחון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/06/2005
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בחור בן 29 שסובל מחוסר ביטחון מוחלט. תמיד השני נראה יותר טוב ממני ומצליחן יותר ממני. סיפרתי את הבעיה לרופאת משפחה. בין היתר סיפרתי לה שיש לי פחדים לפעמים, ומייד בלי בעיות היא נתנה לי מרשם של רסיטל. רציתי לדעת קצת על התרופה, ואם בכלל לקחת אותה.

תשובה:

לפי מה שאתה מתאר, נשמע שכדאי לך מאוד לנסות את הטיפול ברסיטל, שכן הוא עשוי להביא לשיפור משמעותי בהרגשתך. תחילת ההשפעה של התרופה היא רק כעבור כ- 3 שבועות, ולכן אל תתייאש אם לא יחול שיפור קודם לכן. תוכל לקרוא על הרסיטל באינפומד, בכתובת הבאה: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=293 כמו כן, תוכל לקרוא שאלות שנשאלו בעבר בנוגע לתרופה, ואולי יוכלו להסיר חלק מחששותיך.
רופאים בתחום
פרופ' אלי שחר
פרופ' אלי שחר נוירולוגיה ילדים והתפתחות הילד
ד"ר אלכסנדר בני
ד"ר אלכסנדר בני אונקולוגיה
פרופ' אילנה בלום לובל
פרופ' אילנה בלום לובל פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו