נוזל שיוצא מהפין בעת זקפה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/06/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 17. כאשר הפין שלי במצב של זקפה, יוצא ממנו נוזל שקוף וצמיגי. מהו? והאם זה בסדר?

תשובה:
אתה מתאר דבר נורמלי לחלוטין במהלך זקפה או בשלבים שלפני הגעה לאורגזמה במהלך אוננות או יחסי מין מלאים. לפני שמגיעים לשלב האורגזמה, בה יש שפיכה של נוזל הזרע, ישנו נוזל מקדים יותר הנקרא בלעז precum, המורכב מנוזלי הזרע אך במינון נמוך יותר מהשפיכה בשלב האורגזמה, ולכן שקיפותו. הכל בסדר איתך, ובכל חשש בעתיד אתה יכול להתייעץ עם רופא משפחה, שישמח לייעץ לך בתחום המיני. ד"ר גיל טאובר - אינפומד