כאבים בחזה שחולפים לאחר שעתיים של מנוחה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/06/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 45 ,מעשן מעט, סובל מעודף משקל, לחץ דם קל (מטופל). מקבל בזאפיבראט, אספירין, B12, וחומצה פולית, וטריאסט ללחץ דם (133-87) בדיקות דם לכולסטרול בסדר. לאחרונה חשתי בכאב חד וחזק וקושי בנשימה עמוקה, מתחת לבית השחי באיזור החזה. הכאב חלף לאחר כשעתיים במנוחה + אופטלגין. האם יש חשש לבעיה בלב ?

תשובה:
הכאב שאתה מתאר אינו מתאים לבעיה לבבית. עם זאת, לאור העובדה שאתה סובל ממספר גורמי סיכון (מין, עישון, השמנה ויתר לחץ דם) - כדאי לך לפנות לרופא שלך כדי שיבדוק אותך, וימליץ במקרה הצורך על בדיקת מאמץ.