דלג לתוכן

חרדות ופחדים עם שימוש בציפרלקס

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/06/2005
1 דקות קריאה

שאלה:

אני נוטל ציפרלקס כבר חודש , ומרגיש חוסר שקט .. (חרדות ופחדים ). האם עליי להמתין עוד ולראות אם התרופה תשפיע ? או שעלי להפסיק טיפול בתרופה כי כנראה אינה מתאימה לי ?

תשובה:

התרופה ציפרלקס אמורה להשפיע תוך חודש. בשלבים הראשונים של הטיפול היא עשויה לגרום לחוסר שקט, אולם זה בדרך כלל חולף. עליך לפנות אל הפסיכיאטר שרשם לך את התרופה, כדי לברר אם החרדות הן חלק מהבעיה הבסיסית שלך, או שמדובר בתופעת לוואי של התרופה. אם מדובר בחלק מן המחלה - ניתן להעלות את מינון הציפרלקס. אם הרושם הוא שהחרדות נגרמות מן התרופה - כדאי יהיה להחליף טיפול.
רופאים בתחום
פרופ' אלה נפרסטק
פרופ' אלה נפרסטק המטולוגיה
פרופ' משה פוטרמן
פרופ' משה פוטרמן אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
פרופ' ארנון כהן
פרופ' ארנון כהן עור ומין
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו