רופא מומחה למחלות כבד
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/02/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

לאשתי יש בעיות בתפקוד הכבד, אשר התגלו בבדיקות דם. עם איזה רופא מתייעצים מלבד רופא המשפחה?

תשובה:
באופן כללי, רופא משפחה או כל פנימאי יודע לא מעט על מחלות כבד. אם מדובר בבעיה מורכבת, ישנם רופאים פנימאים שהתמחותם הנוספת (תת-ההתמחות שלהם) היא מחלות כבד. בבית החולים בילינסון, למשל, יש "מכון כבד" שבו עובדים רופאים מומחים בתחום זה. יתכן שתוכלו להיעזר באופציה כזאת. בברכת רפואה שלמה! ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד