תרבית שתן המראה על דלקת לאישה בהריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/04/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע 32 להריון , קיבלתי תוצאת תרבית שתן המראה על חיידק Enteroc faecalis - ממצא 100,000. b/cc / מה זה אומר?

תשובה:
משמעות התוצאה היא שיש לך דלקת בדרכי השתן ועלייך לקבל טיפול אנטיביוטי. חשיבות קבלת הטיפול כמה שיותר מהר עולה בנשים בהריון, כיוון שדלקת בדרכי השתן בזמן הריון יכולה להעלות את הסיכון ללידה מוקדמת ועוד תופעות נוספות. לכן, אם לא עשית זאת עד עכשיו, עלייך להגיע לרופא/ה המטפל/ת שלך ולקבל מרשם לאנטיביוטיקה.