דלג לתוכן

שימוש ברואקוטן בזמן המחזור החודשי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/04/2005
1 דקות קריאה

שאלה:

רציתי לשאול האם אפשר לקחת רואקוטן בזמן המחזור או שצריך להפסיק ליטול את התרופה למספר ימים?

תשובה:

למיטב ידיעתי ולאחר שעברתי על המידע על רואקוטן, אין סיבה להפסיק ליטול את התרופה בזמן המחזור. אני חוזרת ומדגישה את חשיבות השימוש באמצעי מניעה, אם הינך פעילה מינית, כיוון שהתרופה יכולה לגרום לנזק משמעותי לעובר, אם נלקחת בזמן הריון. ידוע שרואקוטן יכול להפחית יעילות של גלולות למניעת הריון ולכן מומלץ להשתמש במקביל באמצעי מניעה נוסף כמו קונדום.
רופאים בתחום
ד"ר שמואל רויזמן
ד"ר שמואל רויזמן אורולוגיה
ד"ר צביקה שטיינברגר
ד"ר צביקה שטיינברגר כירורגיה אורתופדית
ד"ר ניר גבריאל
ד"ר ניר גבריאל כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו