בדיקות לאבחון סחרחורת
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/04/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

כבר מעל חודש אני מרגיש חוסר שיווי משקל ולפעמים רעידות קלות בידיים. נוירולוג שבדק אותי אמר שאינו מוצא ממצאים, וזאת רק על סמך בדיקות פשוטת שביצע בחדר (כגון פשיטת ידיים לפנים, בדיקת עיניים וכדו'). האם על סמך בדיקות כל כך פשוטות ניתן לשלול בעיות נוירולוגיות?

תשובה:
כדאי לפנות לרופא משפחה ולבקש בדיקות כלליות עם דגש על תפקוד בלוטת התריס ומחסני ברזל וויטמינים, בדיקת שמיעה ובדיקת ברה (סוג של בדיקת שמיעה ממוחשבת באבחון סחרחורות), ובדיקת רופא אף-אוזן-גרון, ולהקפיד על שתיית 2 ליטר מים ליום. ד"ר משה ארוך - רופא משפחה