האם אומפרדקס גורם לעליה במשקל?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/06/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 48, נוטלת כדור אחד של אומפרדקס מדי בוקר כבר כמה חודשים. בתקופה זו עליתי מעט במשקל, וכל המאמצים שאני עושה כדי לרדת (תוכנית אכילה קפדנית שהותאמה על ידי דיאטנית וספורט מדי יום) לא מצליחים, ואני נשארת באותו משקל. האם יכול להיות שזה בהשפעת האומפרדקס?

תשובה:
זה לא סביר: אומפרדקס אינו גורם לעליה במשקל ואינו גורם לתיאבון מוגבר. ד"ר שירי אורי - אינפומד