חלב עיזים לטיפול בפצעים בפה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/07/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

מה יעילותו של חלב עיזים במקרה של פצעים בפה ? שמעתי דעות המצדדות מאוד בשתייתו.

תשובה:
קיימת אמונה שחלב עיזים עוזר לפצעים בפה. אין ספק שתוכלי למצוא המון אנשים שיספרו לך כמה זה עזר להם, או שהם מכירים מישהו שזה עזר לו. לא קיימים מחקרים שבדקו את העניין. הסכנה בשתיית חלב עזים הישר מן העז (שכן ע"פ האמונה יש לשתות הישר מן העטין) היא שהחלב אינו מפוסטר, ולכן עשוי לגרום למחלות זיהומיות קשות ביותר. אם את מעוניינת לנסות את השיטה, אני ממליצה לך לרכוש חלב עזים מפוסטר.