דלג לתוכן

פיתוח שרירי החזה אצל בחור עם "שקע סנדלרים"

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 17/07/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

אני סובל משקע סנדלרים או Pectus Excavatum בשפה המקצועית. השקע לא ממש גדול אבל הוא עדיין מום שמאוד מפריע לי. רציתי לדעת אם פיתוח שרירים במכון כושר יכול להקטין את השקע בחזה מבחינה חיצונית. פיתוח השרירים עשוי ליצור רושם של שקע משמעותי יותר, מכיוון שמעל עצם החזה (סטרנום) אין שרירים. עם זאת, כיוון שהשקע אינו גדול לדבריך, אין מניעה שתפתח את שריריך. ראה גם תשובתי בנושא "חזה יונה". בברכה ד"ר נחום ורבין

תשובה:

מומחה לכירורגיה כללית
רופאים בתחום
ד"ר משה עטיה
ד"ר משה עטיה חוות דעת משפטית
ד"ר בנימין קיש
ד"ר בנימין קיש אורתופדיה
ד"ר חגית פרידמן
ד"ר חגית פרידמן שיקום
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו