תרופות לנשירת שיער
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

מדוע אין לאבודרט התוויה למניעת נשירת שיער, למרות שלפי מה שנאמר באתר, מנגנון הפעולה שלה זהה לחלוטין לזה של פרופסיה? ואם לא נעשה על תרופה זו מחקר לנשירת שיער, מדוע צריך מחקר כזה אם מנגנון הפעולה ידוע? בנוסף, מדוע מחקר שנעשה על האבודארט בקשר לנשירת שיער הופסק באמצע? האם בגלל שנתגלו תופעות לוואי שאף אחד לא רצה לפרסם? ובסיכומו של דבר, מה מבין שתיהן בטוח יותר לשימוש?

תשובה:
שאלות רבות אודות פרופסיה ואבודארט נידונו כאן באתר. תוכל למצוא מידע בתשובה הבאה ועל ידי שימוש במנגנון החיפוש של אינפומד. http://www.infomed.co.il/questions/q_062307_4.asp