דלג לתוכן

עיכוב אורגזמה בעקבות נטילת פלואוקסטין

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/07/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

האם יש פיתרון לבעיית עיכוב אורגזמה בעקבות נטילת פלואוקסטין? התרופה עובדת מצויין וחוץ מזה אין תופעות לוואי. האם יש כדור שיכול לעזור, או שעלי להתרגל לחיות ככה?

תשובה:

עיכוב באורגזמה הוא תופעת לוואי ידועה ושכיחה למדי של טיפול בתרופות מקבוצת ה-SSRI, שהיא קבוצת תרופות נוגדות חרדה ודיכאון. קבוצת תרופות זו היא גדולה, ומכילה תרופות רבות. לעיתים תרופה אחרת מאותה קבוצה ושעובדת באותו מנגנון גורמת לפחות תופעות הלוואי. כמו כן, קיימת קבוצה נוספת של תרופות נוגדות חרדה ודכאון, SNRI, קבוצת תרופות חדשה יותר, שלעיתים הטיפול בהן אינו מלווה בתופעת לוואי זו. המלצתי היא לפנות לפסיכיאטר המטפל בך, לציין את הבעיה ממנה אתה סובל, ולשאול אותו על אפשרות החלפת התרופה, במטרה לשמור על האפקטיביות הטיפולית ובמקביל להקטין או להעלים את תופעת הלוואי הלא רצויה הזו. רפואה שלמה ד"ר אמיר בר-שי - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' זיו מזור
פרופ' זיו מזור רפואת שיניים
ד"ר דרור עובדיה
ד"ר דרור עובדיה אורתופדיה
ד"ר משה היין
ד"ר משה היין אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו