מאלאתיון - חומר רעיל ? מאלאתיון - האינפורמציה באתר שלכם על החומר
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/04/2001
1 דקות קריאה
שאלה:

מאלאתיון - חומר רעיל ? מאלאתיון - האינפורמציה באתר שלכם על החומר שגויה לחלוטין. זהו חומר רעיל ביותר.

תשובה:
מאלאתיון בריכוזים של 0.25% עד 1% מאושר לטיפול בכינים ובביצי בכינים בארץ ובעולם. אכן, מאלאתיון יכול להיות רעיל אם לא משתמשים בו כמו שצריך (לדוגמה, אם בולעים אותו), ויש לשים לב להוראות ולהזהרות המופיעות בעלון וגם באתר זה. חשוב לזכור: אין להשאיר את החומר על העור יותר מ 12 שעות, חשוב לא להשתמש בחומר יותר משלוש פעמים במשך חצי שנה, יש להימנע מכניסה של החומר לעיניים, השימוש בילדים מתחת לגיל 6 ייעשה בהמלצת רופא, ובמקרה של בליעת החומר יש לפנות מייד לחדר מיון. [04/08/2001]