הגורמים המשפיעים על הגובה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/07/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 14 וחצי, גובהי הוא 1.54 מטר ואני שוקלת 54 ק"ג. גובה אבי 1.70 מטר וגובה אימי 1.60 מטר. קיבלתי מחזור כמעט בגיל 11. כמעט שנה שאני לא גובהת אפילו ס"מ אחד. האם אמשיך לגבוה? האם יש לי סיכוי להגיע לגובה 1.70? האם אני יכולה לקחת הורמון גדילה? מה אני יכולה לעשות כדי לגבוה? האם אני צריכה לפנות למישהו לקבלת עזרה בהמשך הגביהה?

תשובה:
נושא הגובה מעסיק הרבה מאוד מבני גילך, וישנן שאלות רבות בנושא זה שפורסמו בשנים האחרונות בפורטל אינפומד, שבהן תוכלי לקבל מידע נוסף: http://www.infomed.co.il/qIdx/cat_6_2.asp