לבתי בת 7 יש ריח רע מהפה באופן די קבוע. כמו כן, לבעלי יש את אותה בעיה.
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/10/2000
1 דקות קריאה
שאלה:

לבתי בת 7 יש ריח רע מהפה באופן די קבוע. כמו כן, לבעלי יש את אותה בעיה. לבתי בת 7 יש ריח רע מהפה באופן די קבוע. כמו כן, לבעלי יש את אותה בעיה. אף פעם לא טופל העניין, הייתי שמחה לקבל עצה למי לפנות וכיצד לטפל בעניין.

תשובה:
ריח רע מהפה (הליטוזיס) יכול לנבוע מכמה בעיות: שיניים לקויות, יובש בפה, הפרעה באף, במערות הפנים (סינוסים) או הפרעה במערכת העיכול. רופא המשפחה עשוי להמליץ על בדיקת רופא שיניים, בדיקת רופא אף אוזן גרון ובדיקת מומחה למחלות העיכול. במקרים רבים לא מדובר בריח רע באמת אלא רק בתחושה סובייקטיבית של ריח רע מהפה. [10/08/2000]