כאבים ותחושת נימול ביד
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/08/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 57. זה כחודשיים אני סובל מכאבים ביד ימין, בעיקר כשהיד למעלה או במאמץ, ולא יכול להישען עליה. מפריע לי בעבודתי כטכנאי שבזרת כל הזמן יש לי הרגשה של נמלים. מה עלי לעשות? למי לפנות?

תשובה:
כאבים ותחושת נימול בגפה העליונה עלולים להצביע על לחץ עצבי לאורכה. נימול באצבע חמישית מתאים ללחץ על העצב האולנרי הנגרם בדרך כלל על ידי גורמים הקשורים לפעולות יומיומיות בעבודה. יש לפנות לרופא אורתופד לצורך בדיקה גופנית, צילומים וקבלת הטיפול הנדרש. בברכת בריאות שלמה, ד"ר רונן בלכר - אינפומד