דלג לתוכן

האם יכול להיות קשר בין ניתוח להגדלת שדיים לבין התקרחות?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/08/2007 תאריך עדכון: 14/11/2011
1 דקות קריאה

שאלה:

שנתיים לאחר ניתוח הגדלת חזה, אני סובלת מהתקרחות (אלופציה אריאטה) ומדימומים קשים מהנרתיק. כל הבדיקות תקינות. האם זה יכול להיות קשור לניתוח, לדליפה בשתל או לגידול בחזה? כל מי שעוסק ברפואה יודע שכלל ראשון לאבחנה הוא נסיון למצוא מכנה משותף לכל התופעות

תשובה:

מומחה לכירורגיה כללית
רופאים בתחום
ד"ר מיכאל טל
ד"ר מיכאל טל כירורגיה
ד"ר אמיר אורון
ד"ר אמיר אורון אורתופדיה
ד"ר נדיה זבלוצקי
ד"ר נדיה זבלוצקי עור ומין
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו