צילום רחם, שימוש בקסניקל וכניסה להריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/08/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני רוצה לישאול אם מותר לי לקחת את הכדור קסניקל אם אני מתכננת הריון. איזה טיפול מקבלים לשחלות פוליציסטיות? והאם מותר לי לקחת את הכדור עם הטיפול שאקבל? איך בדיוק מתבצע צילום רחם? האם מותר לקחת אותם עם פלואוקסטין?

תשובה:
שאלתך מורכבת. אשתדל לענות לך על כל השאלות. קסניקל (Orlistat) היא תרופה העוזרת להורדת המשקל ואין ליטול אותה בזמן הריון. שאלה דומה לשאלה זו נשאלה בעבר: http://www.infomed.co.il/questions/q_071706_8.htm