המשמעות של גינקומסטיה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/08/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 28. האם גינקומסטיה שהחלה בגיל הבגרות ולא חלפה מעצמה עם השנים עלולה לגרום נזק כלשהו גם לטווח ארוך, או שמא רק לבעיה אסתטית?

תשובה:
תופעת הגינקומסטיה (שדיים מוגדלים אצל גברים) אינה גורמת נזק, אבל כדאי ומומלץ לברר את הסיבה לקיום הגינקומסטיה. אם לא נמצאה סיבה, זוהי רק בעיה אסתטית שניתן לתקנה על ידי ניתוח פלסטי. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד