סיבות אפשרויות לכאבים בברך
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/08/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

בהליכה הברך מתכווצת, וזה גורם לי לכאב רגעי מאד לא נעים. לאחרונה זה קורה לעיתים קרובות. מה הסיבה ואיך אפשר לטפל בזה?

תשובה:
כיווץ בברך יכול לנבוע ממספר סיבות. מקור הכאב יכול להיות שריר, סחוס שחוק, קרע במניסקוס, דלקת בברך, נקע או קרע של הרצועות המחזיקות את הברך, או חוסר איזון אלקטרוליטי. אין לי מספיק נתונים על מנת להבין מהו מקור הכאב אצלך, ואין ביכולתי לבדוק אותך. גם אין לי מידע לגבי מחלות הרקע שלך ותרופות אותן את נוטלת באופן קבוע ויכולות לגרום לתסמין זה. מידע רב תוכלי לקרוא כאן: http://www.orthopedicpain.net/?m=2&s=5&lng=he