צואה שחורה ובחילות שמצריכים בירור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/08/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת מבחילות כבר שבועיים, ויש לי לפעמים צואה שחורה. קשה לי לאכול בגלל הבחילות. אני מודאגת. מה זה יכול להיות?

תשובה:
קשה לי לומר לך מה זה אומר, אבל את בהחלט צריכה לגשת לרופא ולבצע מספר בדיקות. צואה שחורה יכולה להעיד על דם בצואה, ולכן יש לבדוק את הצואה שלך בשביל לשלול את האפשרות הזו. בנוסף, הייתי מציעה לך לבצע בדיקות דם. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד