קשה לענות לך מבלי לדעת באיזו בדיקה מדובר. ייתכן שמדובר בתבחין נשימה לחיי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/08/2002
1 דקות קריאה
שאלה:

קשה לענות לך מבלי לדעת באיזו בדיקה מדובר. ייתכן שמדובר בתבחין נשימה לחיידק הליקובקטר פילורי - חיידק הקשור בדלקת של הקיבה ויצירת כיבים חוזרים בקיבה ובתריסריון (אולקוס). המילה neg אומרת שהחיידק אינו נמצא שם ושהתבחין שלילי.

תשובה:
קשה לענות לך מבלי לדעת באיזו בדיקה מדובר. ייתכן שמדובר בתבחין נשימה לחיידק הליקובקטר פילורי - חיידק הקשור בדלקת של הקיבה ויצירת כיבים חוזרים בקיבה ובתריסריון (אולקוס). המילה neg אומרת שהחיידק אינו נמצא שם ושהתבחין שלילי. [25/08/2002]