תופעות לוואי של אימיטרקס
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/08/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 32 וסובלת ממיגרנה זה כ-17 שנים. בשנים האחרונות אני נוטלת אלטרול מדי יום, ובזמן התקפים אני משתמשת באימיטרקס 100 מ"ג, כ-10 כדורים בחודש, מאחר שיש לי בחודש שני התקפים חזקים מאוד ובכך התקף אני נוטלת 5 כדורים. ברצוני לדעת אם אימיטרקס יכול לפגוע לי בכבד או באיבר אחר בגוף. ידוע לי שאני נוטלת יותר מדי כדורים שאני בחודש, אך לצערי, אני לא מוצאת פתרון אחר.

תשובה:
התרופה אימיטרקס (Sumatriptan) אינה פוגעת בכבד. תופעות הלוואי שלה נדירות מאוד. את יכולה להסתכל בדף התרופה באתר. ד"ר שירי אורי - אינפומד