אני עושה אימונים, ריצה לסרוגין כ 5 ק"מ ואין לי בעיה כלל באימון.
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/08/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

אני עושה אימונים, ריצה לסרוגין כ 5 ק"מ ואין לי בעיה כלל באימון. לאחר מנוחה קשה לי לכופף את רגל שמאל וצריך בהדרגה לנסות ואז זה משתחרר. ההרגשה היא כמו סתימה של כלי דם שצריך להיפתח לאט לאט. אני חושש שזה מצב מידרדר. זה קיים 5 חודשים לערך.

תשובה:
כדאי לפנות לאורתופד ולשלול בעיה במפרק הברך ובגידים בו, ולבצע הדמיה של האיזור לפי המלצתו.