דלג לתוכן

שחלה מוגדלת כתוצאה מטיפול הורמונלי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/01/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

מהו משך הזמן בו לוקח לשחלה ציסטית מוגדלת של 8 ס"מ, הגורמת לכאבים, לחזור לגודלה הטבעי? האם גודלה של השחלה יכול לגרום גם לכאבים בגב תחתון? השחלה גדלה כתוצאה מטיפול הורמונלי לצורך כניסה להריון.

תשובה:

שחלה מוגדלת יכולה לגרום גם לכאבים בגב התחתון אם היא לוחצת על עמוד השדרה או על איברים פנימיים. השחלה אמורה לחזור לגודלה המקורי לאחר מספר חודשים מזמן הפסקת הטיפול ההורמונלי, אך איני יודעת על איזה רקע קיבלת טיפול זה וכן מהו בדיוק הטיפול שקיבלת. אמליץ לך להתייעץ עם הגינקולוג המטפל שלך המכיר אותך ואת העבר הרפואי שלך לגבי שאלה זו. בברכה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר האני ג'יריס
ד"ר האני ג'יריס עור ומין
ד"ר נדיה זבלוצקי
ד"ר נדיה זבלוצקי עור ומין
ד"ר ליעד חיימוביץ
ד"ר ליעד חיימוביץ אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו