האם פלג'יל וציפרוקסין יכולים לגרום להפרעות קצב?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/01/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 32, סובל מ- dialated cardium והפרעות קצב ומטופל זה שנים בתרופות טריטייס ודימיטון. לאחרונה עברתי ניתוח פיסורה וכריתת טחורים, אולם יש לי דלקת באזור והמנתח רשם לי טיפול אנטיביוטי שכולל flagyl ו- ciproxin. קראתי ששתי התרופות הללו עלולות לעורר בעיות והפרעות קצב. האם זה נכון? האם יש טיפול אנטיביוטי מקביל ללא הסיכון?

תשובה:
כמו לכל תרופה, לאנטיביוטיקות flagyl ו- ciproxin ישנן כמה תופעות לוואי ידועות, אך הפרעות קצב לב אינן אחת מהן. אתה יכול לקחת את הטיפול שהמנתח רשם לך ללא חשש. איחולי בריאות. ד"ר אורלי שניידר - אינפומד