דלג לתוכן

האם פלג'יל וציפרוקסין יכולים לגרום להפרעות קצב?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/01/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 32, סובל מ- dialated cardium והפרעות קצב ומטופל זה שנים בתרופות טריטייס ודימיטון. לאחרונה עברתי ניתוח פיסורה וכריתת טחורים, אולם יש לי דלקת באזור והמנתח רשם לי טיפול אנטיביוטי שכולל flagyl ו- ciproxin. קראתי ששתי התרופות הללו עלולות לעורר בעיות והפרעות קצב. האם זה נכון? האם יש טיפול אנטיביוטי מקביל ללא הסיכון?

תשובה:

כמו לכל תרופה, לאנטיביוטיקות flagyl ו- ciproxin ישנן כמה תופעות לוואי ידועות, אך הפרעות קצב לב אינן אחת מהן. אתה יכול לקחת את הטיפול שהמנתח רשם לך ללא חשש. איחולי בריאות. ד"ר אורלי שניידר - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר רפואת שיניים
פרופ' עמירם ניר
פרופ' עמירם ניר קרדיולוגיה
ד"ר רועי גיגי
ד"ר רועי גיגי כירורגיה אורתופדית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו