פורום רפואה סינית - עמוד 13
אבנר מן
באיזה מקום מומלץ ללמוד רפואה סינית? אנונימית 29/01/2018 | 21:18אשמח לדעת היכן אתם ממליצים ללמוד נטו בפן המקצועי רפואה סינית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מקום לימודים מומלץ ללימודי רפואה סינית M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/02/2018 | 14:17שלום לך ישנם כמה בתי ספר מובילים ללימודי רפואה סינית. אין זה המקום להמליץ על אחד ספציפי . אבל ממליצה לך לחפש את האתר של האגודה הישראלית לרפואה סינית ולראות מהם בתי הספר המוכרים על ידי האגודה. כמובן שחשוב שתלמדי במוסד שמלמד לימודי רפואה סינית בתוכנית הרחבה והרצינית ביותר - 4 שנים לפחות. ישנם מקומות שמלמדים רק דיקור או לימודים חלקיים במסגרת שהיא יותר סדנאית וחשוב מאוד להיות עירנית ומודעת לכך שכמובן אלו לא לימודים רציניים ואת עלולה לסכן את מטופלייך לעתיד. כמובן שאלו שלומדים במקומות אלו אינם יכולים לעבוד במקומות ציבוריים דוגמת קופות חולים ובתי חולים וכמובן שהחשבוניות שלהם אינן מוכרות מבחינה ביטוחית (מטופלים שיש להם ביטוחים פרטיים) וכמובן שגם לא תוכלי לקבל ביטוח מקצועי. בהצלחה מיכל שלזינגרהוסף תגובה
ילד שחם לו בלילה (לת) צופקה 30/01/2018 | 11:19שלום רב, יש לי שאלה לגבי ילד בן 8 שמאובחן עם ADHD, לאחרונה כמעט בכל ערב (לא בכל יום) כשנשכב לישון מאד מתקשה להירדם בטענה שממש חם לו ושאדליק את המזגן- חשוב לציין שלמרות החורף אני מקפידה לא לחמם לו את החדר, ושהוא ישן רק עם ציפה דקה, אני מדליקה לו את המאוורר תקרה על הכי חזק והוא עדיין מתלונן. אני עושה היקש ולא יודעת אם זה נכון, שאני רואה אותו ביום יום כאילו יש לו ממש אנרגיה של אש בגוף שהוא מנסה להוציא על ידי קפיצות, צווחות (ללא כעס, פשוט סתם עושה רעש מאד חזק), השתוללויות בבית- הכל במשחק ובמצב רוח טוב אבל כן בפעילות יתר... האם יכול להיות קשר בן הדברים? האם יש דרך לטפל? תודה רבה על המענה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
חום של שבועיים מירי 20/01/2018 | 21:33שלום מיכל, לאמא שלי יש חום כבר שבועיים שמלווים בשיעול עם ליחה ותשישות. בשבוע הראשון החום היה גבוה 39 ובשבוע השני החום היה נמוך יחסית 37.8 ובסוף השבוע שוב עלה ל38.4 מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חום ממושך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 22/01/2018 | 19:56שלום לך מירי כמובן לפנות לרופא המשפחה. האבחנה המבדלת מאוד רחבה ויש לערוך בדיקה קלינית ובדיקות מעבדה. הרבה בריאות לך ולאמךהוסף תגובה
he shou wu מיקי 11/01/2018 | 21:32בן 36 , התחלתי להקריח וצמחו גם לא מעט שערות שיבה . קרעתי תגובות מדהימות לגבי הצמח הסיני he shou wu . האם הצמח בטוח לשימוש בכל מצב לאדם ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שימוש בצמח HE SHU WU M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 13/01/2018 | 18:06שלום מיקי הצמח HE SHU WU או בשמו העברי: ארכובית סינית יעיל ביותר להצמחת שיער. אבל... א. בד"כ נותנים אותו בסינרגיה עם צמחים אחרים. ב. חשוב גם לבדוק שהתזונה מתאימה. אולי יש גם צורך לתת תוספים מתאימים ובכלל כאשר יש בעיה של נשירת שיער והקרחה מומלץ מאוד לשלב עם דיקור קוסמטי אצל מטפל סיני שהוסמך לכך (אני הוסמכתי לכך) ג. חובה להתייחס לבריאות הכוללת. שערות הראש מהוות ביטוי גם לבריאות הכוללת. ד. לא ממליצה אף פעם ליטול פורמולות ללא התייעצות עם מטפל והתאמה אישית. כל דבר שמועיל לאחד עלול להזיק לאחר. למשל במצב של אינדיקציה של חסר צ'י הטחול הצמח אינו מתאים. ה. טיפול מתאים בעקבות אבחנה הוא דרך נפלאה לשיפור בריאות כוללת ומניעת בעיות בהמשך. אשמח לסייע לך מוזמן ליצור קשר מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
מנסה להיפטר מטפילים במעיים ☆დ 03/12/2017 | 23:55שלום ! רציתי לדעת איזה תזונה מתאימה בשבילי יש לי תולעי מעיים.. ניסיתי שום וגרעיני דלעת וזה לא עזר לי האם מותר אננס ופפאיה? מצד אחד אומרים שזה טוב מצד שני אומרים שהתולעים אוהבות את המתוק.. האם אפשר לאכול עוף ? האם צום מיצים יעזור לי להיפטר מהתולעים כמה שיותר מהר? ואם כן איזה מיצים כדאי לשתות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תולעים במעיים M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/12/2017 | 21:24שלום מטפלת בתולעים באמצעות הומוטוקסיקולוגיה לעיתים בשילוב עם תוספים נוספים. תלוי במקרה. התכשירים ההומוטוקסיקולוגיים גורמים לכך שהתנאים במעי כבר לא יתאימו לשגשוג התולעים וכתוצאה הן מפסיקות לשגשג ואינן ממשיכות במחזורי חיים נוספים התולעים בהחלט משגשגות אצל אדם שצורך תזונה עתירת מתוק ופחמימות. צום מיצים לא בהכרח יהיה הפתרון . ממליצה לפנות לטיפול . אשמח לסייע להיפטר מהתולעים. צור קשר 052-8728526הוסף תגובה
מנסה להיפטר מתולעיםდ 05/12/2017 | 00:42אני לא אוכלת מתוק בכלל. רק אוכלת קינואה עדשים כוסמת גרגרי חומוס עם תבלינים כמו כורכום ועדיין התופעה לא עוזבת אותי.הוסף תגובה
תשובת מומחה תולעים במעיים M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 29/12/2017 | 08:58שלום לך אם כך חשוב לטפל . הטיפול שאני מציעה בניגוד לוורמוקס שבעצם פוגע בתולעים וגורם להן להתפרק וכך הרעלנים שלהם מתפזרים בגוף (ובעצם גורם לפגיעה במערכות שונות) הינו באמצעות צמחים / הומוטוקסיקולוגיה שגורמים לשינוי ה PH במערכת העיכול כך שהתולעים לא תמצאנה סביבה נוחה לשגשוג במעי. עובד מאוד יעיל ובעצם מחזק את מערכת העיכול. אשמח לסייע מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר 052- 8728526הוסף תגובה
ღღ 31/12/2017 | 04:50במה מדובר בטינקטורות של צמחי מרפא? זה באמת עובד?הוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול בתולעים במעיים M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 13/01/2018 | 17:35יש לי כבר הרבה נסיון בזה וזה בהחלט עובד. שילוב של צמחים והומוטוקסיקולוגיה לצד תזונההוסף תגובה
רירית רחם גדולה רז 29/12/2017 | 10:00היי! אני בת 33, באולטרה סאונד ביום ה17 למחזור ראו רירית רחם עבה מאוד 31 ממ. אני מאוד מודאגת מהממדים, לא רואה דיווחים כאלו מאחרות. מה יכולה להיות הסיבה? איך לטפל? מידע נוסף- עשיתי את האולטרה סאונד למעקב אחר שרירן קטן (2 סמ) פונה לרחם והוא קטן ל 0.8 ממ. החלטתי להשהות ניתוח ולטפל חצי שנה שמרנית אז אני מטופלת ברפואה סינית בחודשיים האחרונים- דיקור אחת לשבועיים ותערובת צמחית (משהו עם שם ארוך GUI...) בנוסף לטיפול רגשי. לא ילדתי ואני מאוד רוצה הריון!!!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רירית רחם עבה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 29/12/2017 | 14:10שלום לך רז אני לא יודעת מהי הסיבה לרירית הרחם המעובה אצלך. אולי טעות של טכנאי? ממש לא ברור. בהחלט ניתן לטפל בשרירן באופן טבעי. אני משלבת דיקור עם צמחים , תזונה והרבה גופנפש. שיהיה בהצלחה מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
מחזור מועט וקצר נוי 28/12/2017 | 22:40שלום האם יכול להיות קשר ששיח אברהם מקצר ימי מחזור אם צורכים אותו כל יום? האם יש דרך לרפואה אלטרנטיבית לעזור במצבים של מחזור מועט וקצר מאוד? מחזור סדיר מגיע בזמן אבל זרימה נמוכה מאוד וקצר בימים...אשמח על התשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שיח אברהם וקיצור מחזור M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 29/12/2017 | 08:55שלום לך נוי שיח אברהם מסייע באיזון ציר הורמונלי. אני מניחה שאת מתכוונת לקיצור ימי ווסת? ימי הדימום? הווסת מתקצרת בד"כ יותר במצבים של אנמיה, חולשה, תזונה לא מספקת ו/או לא מתאימה. אני מסייעת במצבים כאלו באמצעות הנחיה לתזונה. דיקור. צמחים מותאמים אישית והנחיה לאורח חיים . אשמח מאוד לעזור לך. מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר גינקולוגיה ופריון 052-8728526הוסף תגובה
שימוש בפורמולת גן מאו לינג בזמן הריון רויטל 03/12/2017 | 14:31שלום לכם! אני בהריון בשבוע 9 וחליתי במה שנראה כמו שפעת. בנוסף אני נוטה לבחילות, התכווצויות בבטן, עצירות/שלשול ולפעמים גם הקאות. האם פורמולת גן מאו לינג מתאימה במצב זה? (אציין שכבר לקחתי אותה מספר פעמים ביומיים האחרונים). תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פורמולה מתאימה לשפעת בהריון M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/12/2017 | 21:47שלום לך רויטל זו פורמולה מקררת ומפזרת אני מאוד נזהרת בזמן טיפול בנשים הרות. לא הייתי בוחרת דווקא בפורמולה הזו. ישנם צמחים שבטוחים להריון: אכינציאה, סמבוק, אסטרגלוס ושורש ג'ינג'ר (גינגר נחשב מחמם ומתאים רק כאשר ההצטננות בתחילתה - אם אין חום -. מאוד יעיל גם לבחילות). כמובן שאפשר גם ויטמין C. בטרימסטר ראשון של ההריון חשוב להקפיד על משנה זהירות. שימוש בצמחים דורש זהירות רבה וידע הרבה בריאות המשך הריון בריא וקלהוסף תגובה
ליחה בגרון לאה 30/11/2017 | 17:20אני סובל כבר כמה שנים מליחה בגרון. אולי זה post nasal drip אולי משהו אחר.יש לי כמעט כל הזמן ליחה בגרון שלפעמים גורם לחנק ושעול. ניסיתי כל מיני טיפולים כגון שינוי בתזונה, הומופאתיה, טיפול נגד רפלוקס ושום דבר לא עזר. זה מאוד פוגע באיכות החייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ליחה בגרון M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/12/2017 | 21:37שלום לאה אני מבינה את המצוקה שלך. הלכת למגוון מטפלים ומנסיוני טיפול הוליסטי שמשלב את התחומים השונים (באותו זמן) הוא יעיל ביותר. אני משלבת בטיפול: דיקור, תזונה לפי סוג דם, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה וגופנפש. אשמח לסייע לך מזמינה אותך ליצור קשר 052-8728526הוסף תגובה
פיטרייה לנה 19/11/2017 | 12:32שלום האם ניתן להשתמש בשמן אורנו שימוש פנימי נרתיק? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פטריה בנרתיק M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/12/2017 | 21:29שלום לך לנה ניתן להשתמש בשמן אורגנו מדולל בנרתיק. מאוד בזהירות. בכל מקרה אם יש פטריה בנרתיק חשוב מאוד לטפל באופן שלם בבעיה - תזונה, צמחים בלקיחה פנימית , שטיפות מתאימות ותכשיר פרוביוטי איכותי. פטריה בנרתיק היא "עקשנית" לטיפול יש להתמיד בטיפול מספר שבועות. חשוב לעשות זאת בהנחית מטפל. זאת כדי מחד לצמצם תופעות לוואי ומאידך כדי למקסם תוצאות. אשמח לסייע לך . מוזמנת ליצור קשר 052-8728526הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
דמיון מודרך
-
עיסוי רפואי
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס