פורום רפואה סינית - עמוד 8
אבנר מן
דיקור VS תוסף תזונה ליזין הרפסית 21/01/2019 | 12:12היי, אני סובלת מהרפס וגינלי כשנתיים המופיע לעתים תכופות; בממוצע אחת לחודשיים. התחלתי טיפול בדיקור ( סה"כ 3 מפגשים ) לאחר שפתרון ברפואה הקונבנציונלית הינו מניעתי בלבד, טיפול בכדורי אציקולביר. במקביל הומלץ לי לקחת תוסף תזונה בשם "lyzin". התחלתי בדיקור, במקביל לנטילת הליזין, ויש לאמר שאני חווה שיפור, אך אינני יודעת האם השיפור נובע מהדיקור או מהליזין. האם אתם יודעים לאמר האם נטילת 2 קפסולות ליזין ביום ( 1 גרם סה"כ ) ביום תספיק כדי לא לחוות התפרצויות הרפס לעתים תכופות כ"כ, ובכך להפסיק עם הדיקור?.. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תוסף ליזין לטיפול בהרפס21/02/2019 | 17:58שלום לך מתן תוסף ליזין מאוד יעיל לטיפול בהרפס. אבל... ישנה משמעות גדולה מאוד גם לאורח חיים, מתח , עומס ועוד. אני משלבת בטיפול בהרפס הומיאופתיה, צמחים ועוד במקביל לדיקור זאת מתוך מטרה לחזק מערכת חיסונית. חשוב להבין שרפואה משלימה מתיחסת לכל בעיה כאל מצב של חוסר איזון ומטרת הטיפול להגיע לאיזון. עצם ההידבקות בהרפס והופעת התסמינים מעידה על חולשה של מערכת חיסונית וחוסר איזון ולכן חשוב ביותר לתמוך בעוד דרכים מלבד נטילת הליזין. הרבה בריאותהוסף תגובה
שחיקה במפרקי ירך לפני ניתןח שרי 30/12/2018 | 19:30סובלת מזה שנים משחיקה במפרקי הירך וכן מכאבי גו תחתון ליזטוסיס קל בl4l5ללא הצרות בתעלה לאחרונה עיקצוצים ברגל ימין כולל התאבנות האצבעות באותה רגל בעקבות העקצוצים הרגל קופצת לעתים . האם דיקור סיני יכול לעזור לפני שאני עושה ניתוח החלפת מפרק מפחדת שאחרי ניתוח יהיה יותר גרוע אם לא אטפל בנימול ועיקצוצים ברגלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
רפואהדוד 11/01/2019 | 01:13https://youtu.be/lyTaXhQCd_Iהוסף תגובה
טעם מר ומתכתי בפה (לת) יוני 12/11/2018 | 23:58שלום, אני חייל בן 20, סובל כבר חמש שנים מטעם מר ומתכתי בפה שמלווה אותי 24 שעות ביממה. לטעם מלווה גם יובש בפה וריח רע שמופיע לעיתים בעיקר לאחר אכילה של מזונות שומניים וסוכרתיים. הלשון שלי לבנה כל הזמן ואני חש בחולשה תמידית. פניתי לרופאים רבים שאינם ידעו לתת לי תשובה. האם יש לך סבירות למקור הבעיה? יכול להיות שהיא נובעת מבעיות גסטרולוגיות? נוירולוגיות הקשורות לעצבי המוח?אשמח לעזרה שלך. הבעיה הזו רודפת אותי בצורה קשה ומשפיעה על כל אספקט בחיים שלי. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
כאבי בטן וסכרת Ya_18 21/10/2018 | 08:18היי, אני סוכרתי שסובל לאחרונה מכאבי בטן, הקאות ושלשולים. עשיתי בדיקות צואה וכו.. והכול תקין. ואני מאוד מאוזן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות .. דיקור? רפסולוגיה בעבר עשיתי ועזר לזמן ממש קצר. תודה ושבוע טוב ;)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
כאבי בטן וסוכרתM.A. DIP AC מיכל שלזינגר 28/10/2018 | 20:57שלום לך ממליצה על פניה למטפל שמטפל באופן אינטגרטיבי: תזונה על פי סוג דם, דיקור וצמחים תוצאות של טיפול דיקור לבד ללא דגש תזונתי ותוספים לא יחזיק מעמד. מאוד חשוב לטפל בשורש הבעיה מסיבה זו אני מטפלת במרפאה שלי באופן הוליסטי לגמרי: כמובן עושה אבחנה מקיפה ומתאימה על פי צורך: דיקור, תזונה על פי סוג דם, הומיאופתיה, תוספים וגופנפש. אשמח לסייע לך מוזמן ליצור קשר הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526הוסף תגובה
שלשולים חנה 16/10/2018 | 18:22ערב טוב שלשולים מיום שישי האחרון כולל היום אם אני לא אוכלת הבטן יותר רגועה לא לגמריי לאחר האוכל כאבי בטן ושלשול תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
שלשוליםM.A. DIP AC מיכל שלזינגר 28/10/2018 | 20:52שלום לך חנה כמובן שיש לעקוב . בשלשול יש להקפיד על תזונה יותר מצומצמת דוגמת אורז, תפוח אפוי, מרק ירקות וכו'. אם השלשול לא עובר חשוב לעשות בדיקות צואה על מנת לבדוק מהו הגורם. הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526הוסף תגובה
סוג'וק או דיקור סיני אבי 03/10/2018 | 22:24היי שלום ,רציתי לדעת מה מומלץ יותר ללמוד סוג'וק או דיקור סיני קראתי שסוג'וק זה הדור החדש,ברפואה הסינית. השאלה מה אפקטיבי יותר בטיפול למגוון בעיות רפואיות,הסוג'וק או הדיקור הסיני?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
טיפול בדיקור סיני או סוג'וקM.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/10/2018 | 17:14שלום אבי סוג'וק הינו טיפול דיקור בכף יד. ההתיחסות היא לכף היד כמשקפת את אברי הגוף. זו עוד שיטת דיקור שמקורה קוריאני בתוך הדיקור נכללות המון גישות: סיני קלאסי, חמשת האלמנטים, גזעים וענפים, ד"ר טאן, ועוד... לא משנה השיטה בסופו של דבר מה שחשוב הוא שתגיע למטפל שיאבחן נכון, ידייק בטיפול ואתה תקבל תוצאות נפלאות שיקלו עליך וישפרו את איכות חייך. הרבה בריאותהוסף תגובה
בהמשך לתגובתךאבי 07/10/2018 | 14:52בתשובתך ,התייחסת כביכול שאני מטופל ורוצה להגיע למטפל בתחום. לא זו הייתה כוונת המשורר. אני רוצה ללמוד את התחום. ואני מתלבט האם ללמוד דיקור סיני או סוג'וק? חשוב לי לדעת איזה תחום אפקטיבי יותר טיפולית,ואיזה תחום מטפל במגוון רחב יותר של בעיות רפואיות,למען העתיד שלי כשאהיה מטפל. כעת תוכלי לנסח תשובה שוב?הוסף תגובה
להיות מטפלמיכל שלזינגר 07/10/2018 | 15:33אם חפצך ללמוד שיטת טיפול אפקטיבית ופרקטית ולהיות מטפל רציני אז אני ממליצה ללמוד רפואה סינית במוסד לימודים איכותי ומוכר על ידי האגודה לרפואה סינית. 4 שנים מלאות בידע והתנסות. יאפשר לך להיות מטפל רציני ולהתקדם בתחום. לימודי סוגוק בלבד הם פחות מקיפים ותמיד תוכל להשלים בהמשך בהצלחההוסף תגובה
בהמשך לתגובתךאבי 07/10/2018 | 18:36אוקי תודה רבה לך.הוסף תגובה
רפואה מגנטית וגלי הלם אנונימוס 08/09/2018 | 10:13היי שלום,רציתי לדעת איך מגיעים להיות מטפלים בתחום של רפואה מגנטית (מיטת תדרים), ומטפל בגלי הלם? האם יש מוסד שמלמד את זה? האם מקבלים הכשרה באותו מכון פרטי ששם יש את המכשור לטיפול בגלי הלם ורפואה מגנטית. התחום הזה מאוד מסקרן אותי,ואני יודע שיש תוצאות מוכחות וטובות לשלל בעיות באמצעות ,גם גלי הלם וגם מיטת תדרים. השאלה היא איך ניתן להיות מטפלים בתחום הזה? צריך להיות עצמאים ולפתוח מכון כזה? או שניתן להיות שכיר באותו מכון ששם מטפלים באנשים? מה צריך ללמוד בשביל לעבוד בזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
רפואה מגנטית ותדריםM.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/10/2018 | 17:33שלום לך פנה למכון שמטפל בשיטה זו ושאל אותם נושא השאלה שלך כלל אינו קשור לפורום זה. הרבה בריאותהוסף תגובה
שלשולים שלומי 08/09/2018 | 12:07אני סובל יותר מחודש רק משלשולים אין לי יצאות רגילות ויש לי דחף ץמיד בבוקר שאני מצעורר לשירותים ואחריי עבודנ כמעט 3 פעמיים ביום רציתי לדעת אם יש משו שאפדר לעשות אם זה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
שלשוליםM.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/10/2018 | 17:32שלום לך שלומי הדבר הכי חשוב הוא לעשות בדיקות - תרבית צואה היא הבדיקה שהייתי ממליצה עליה בשלב זה. פנה לרופא על מנת שיתן לך הפניה הרבה בריאותהוסף תגובה
מחלת הנשיקה הקלה בכאב יעל 10/09/2018 | 07:08הבת שלי בת 19 אובחנה השבוע במחלת הנשיקה , חום גבוה מאד כל השבוע כאבי ראש שחלפו ועכשיו דלקת בגרון ובלוטות לימפה בצוואר מאד נפוחות . לא מסוגלת לבלוע רק לשתות וזה כרוך בסבל רב, לא מצליחה לישון ולא אכלה כבר שלושה ימים. היינו במיון והוחלט לא לאשפז כרגע . אופטלגין וחבריו לא מקלים עליה , איך ניתן לעזור לה מבחינת הכאבים בבוטות ובצווארו ולהקל עליה בבליעה . הסבל שלה לא יתואר . תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
מחלת הנשיקה הקלה בכאב גרון וכאביםM.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/10/2018 | 17:30שלום לך יעל אני מקווה שבתך חשה כבר יותר טוב (חלף זמן רב ממועד השאלה. אני מטפלת בסובלים אקוטית ממחלת הנשיקה באמצעות שילוב של דיקור והומיאופתיה וההקלה מהירה ביותר. בכל מקרה גם אם בתך חשה טוב יותר אני ממליצה להגיע לטיפול וזאת מכיוון שמנסיוני הקליני גם לאחר החלמה לכאורה ממחלת הנשיקה המערכת החיסונית חלשה ביותר, האדם חש חולשה, עייפות, ונדבק בקלות במחלות שונות. מטופלים רבים הגיעו אלי לקליניקה בעקבות סיבוכים שהופיעו לאחר שחלפו הסימפטומים האקוטיים של מחלת הנשיקה. אשמח לעזור מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
כוסות רוח דנה 10/09/2018 | 13:42שלום, איך להדליק את הכוסות רוח ? איך כדי שיהיה בהם ווקום ?במה להשתמש בביתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
טיפול ביתי בכוסות רוחM.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/10/2018 | 17:19שלום לך כדאי מאוד להזהר משימוש בכוסות רוח בשימוש ביתי ללא ידע רפואי. ישנן התוויות נגד רבות כמובן שאם אינך מיומנת את עלולה גם לגרום לכוויה הרבה בריאותהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
עיסוי רפואי
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס