פורום ביטוחי בריאות וסיעוד - עמוד 4
פורום זה הינו פורום תמיכה בלבד: שיתוף, עדכון והתמודדות
מוות בתוך תקופת המתנה בביטוח סיעודי יששכר 05/02/2021 | 18:49שלום רב, האם מבוטח שהפך סיעודי ונפטר בתוך בתוך תקופת ההמתנה (הפך סיעודי ביום 1.1.21 ונפטר ביום 1.2.21) זכאי לדמי ביטוח על החודש בו היה סיעודי. נ.ב. חברת הביטוח הכירה במצבו הסיעודי.פתח בחלון חדש
מוות בתוך תקופת המתנה בביטוח סיעודיקובי גרינברגר 06/02/2021 | 18:18שלום יששכר. ראשית, משתתף בצערך בביטוח סיעודי יש תקופת המתנה בין 45 ל-60 יום. הפיצוי מתחיל להיות משולם רק לאחר סיום תקופת המתנה מיום שבו הוגדר בבחינה רפואית הצורך הסיעודי. על כן, לא מגיע פיצוי בתקופת ההמתנה. בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
הסרת נקודות חן - דרך הקופה או שר"פ נקודות חן 18/07/2017 | 12:01שלום, רופא עור הפנה אותי להסיר מספר נקודות חן. בגלל שהתורים ארוכים ואני צריך להוריד מספר נקודות ולא אחת קיבלתי אישור מקופת חולים כללית לעבור את הניתוח בבית חולים. גם שם התורים לא קצרים. אני יכול לעשות את הניתוח דרך הקופה ולחכות כמה שבועות או לעשות אותו בשר"פ מאוד מהר. הבנתי שאני יכול לקבל מהביטוח פיצוי אם אוותר על השר"פ ואעשה דרך הקופה. האם זה משהו שכדאי לעשות או שיהיו לו השלכות על ההתנהלות מול חברת הביטוח בעתיד? האם אני עשוי להחשב לקוח סחטן או משהו דומה? האם עשויים לייקר לי את הפרמיות בעקבות דבר כזה? ובמידה ואוותר על הפיצוי הכספי, יש סיבה לא לעשות דרך הביטוח הפרטי אלא דרך הקופה? כלומר לנסות ו"לשמור" את ההתעסקות עם הביטוח הפרטי למקרים יותר רציניים (חס וחלילה). תודהפתח בחלון חדש
הסרת נקודות חן דרך הקופה או השר"פקובי גרינברגר 18/07/2017 | 22:29שלום רב, בהנחה שמדובר על הסרת נקודות חן מסיבה רפואית ולא קוסמטית ויש לך פוליסת בריאות פרטית המכסה ניתוחים פרטיים תוכל לתבוע את הביטוח ללא הגבלה וללא כל השלכות בעתיד. ברגע שהצטרפת לביטוח בריאות פרטי התנאים מובטחים מראש לכל חיי הפוליסה ואי אפשר להרע את מצבך אלא רק להיטיב אתך. במידה ואתה מתכוון לתבוע את חברת הביטוח מומלץ לפנות אליהם לפני ביצוע הניתוח על מנת שתדע מהם זכויותיך ואז תוכל להחליט אם לתבוע אותם או לא. במידה ורכשת פוליסת בריאות עד סוף 2013 תוכל לקבל פיצוי כספי שבמידה וביצעת את הניתוח באמצעות וישירות דרך קופת חולים. היתרונות העיקריים בביטוח בריאות פרטי בין השאר, זה בחירה חופשית של הרופא מנתח, בית החולים וזמינות הניתוח שלא קיים בקופת חולים ובביטוח משלים של קופ"ח. בהצלחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
הסרת נקודות חןנקודת חן 18/07/2017 | 23:14תודה רבה לך, עזרת לי מאוד. מעריך את זה.
הסרת נקודות חןיעלה 30/12/2020 | 14:49אם בקופ"ח לא מאשרים את הסרת הנקודות כיוון שלוענתם אינן מסוכנות ואני בכ"ז רוצה להסירן. האם הבטוח הפרטי מאשר הסרה קוסמטית?
הסרת נקודת חןקובי גרינברגר 16/01/2021 | 17:54היי, לפי הנתונים הנוספים ששרשמת הייתי רושם בהצהרת בריאות בסעיף הערות בלבד את הנוסח הבא: לעניין אנורקסיה לפני 16 שנים הייתי אנורקס במשך...שנים מאז המשקל שלי ומצב בריאותי תקין ללא טיפול ו/או מעקב רפואי לעניין כבד שומני לפני 5 שנים בבדיקת א.ס. אובחן הסננה שומנית ברמה קלה בכבד. ללא טיפול ו/או מעקב רפואי. מעבר לכך אין צורך למלא שאלונים רפואיים נוספים. תמתין לתשובות בכתב מחברת הביטוח. לכל היותר יבקשו ממך אישור רפואי עדכני מרופא משפחה או למלא שאלון רפואי מורחב על מה שרשמת. בהצלחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
ביטוח סיעודי דליה ב 26/03/2020 | 17:21בת 72 יש לי 2 ביטוחים של מנורה דרך קופ"ח לאומית ופרטי של פניקס האם יש כאן כפילות. האם אוכל בעתיד להנות משניהם יחד?פתח בחלון חדש
ביטוח סיעודקובי גרינברגר 28/03/2020 | 22:01היי דליה, אין כפל ביטוח בסיעוד תוכלי ליהנות משניהם ביחד. רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך http://kobig.bizmakebiz.co.il
סיעודי מול אובדן כושר עבודהאידוזר 26/05/2020 | 09:21שלום, אני בן 44 ועכשיו בפנסיה שלי יש כיסוי לאובדן כושר עבודה אז נשאלת השאלה האם אני חייב גם ביטוח סיעודי? כי מרגיש לי שאפשר לוותר על הסיעודי ולחזור אליו נאמר עוד 10 שנים כשזה יהיה רלוונטי יותר. אשמח למענה ככל שניתן במסגרת המידע הזה
ביטוח סיעודי מול אובדן כושר עבודהקובי 26/05/2020 | 15:34שלום איזידור, מדובר בשני מוצרים שנותנים פתרונות למקרי ביטוח שונים. בנוסף, ביטוח אובדן כושר עבודה מסתיים בגיל 67. בביטוח סיעודי אתה מבוטח לכל החיים. לכן חשוב מאד להצטרף לביטוח סיעודי בכל גיל, היות ומצב סיעודי יכול לקרות גם מתאונה. בנוסף, אף אחד לא מבטיח לך שתוכל להצטרף לביטוח סיעודי בעוד 10 שנים. נכון להיום אתה יכול להצטרף רק לביטוח סיעודי קבוצתי של קופת חולים, היות וחברות הביטוח הפסיקו לשווק את המוצר הזה באופן פרטי בסוף שנה שעברה. רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
בהמשך לתשובתךאידוזר 26/05/2020 | 15:41תודה. אהל לסיעודי של קופת החולים עדיין סביר שאוכל להצטרף גם עוד 10 שנים, לא? נדמה לי שזה סיכון מחושב להסתפק בינתיים באובדן כושר עבודה
מצב של טרום סכרת וחובת גילוי במסגרת הצהרת בריאות דב 29/03/2020 | 08:39יש בהצהרת בריאות האם אובחן סוכרת. אם יש למישהו מצב שנקרא "טרום סכרת". האם צריך לענות כן או לא? השאלה היא גם לגבי ביטוח חיים וגם לגבי ביטוח בריאות. תודהפתח בחלון חדש
חובת גילוי בהצהרת בריאותקובי גרינברגר 01/04/2020 | 20:53היי דב, אתה צריך לענות רק על השאלות שאתה נשאל עליהם בהצהרת הבריאות. במידה ויש טרום סכרת ממליץ לענות ולזרוק את הכדור לחברת הביטוח. לא אמורה להיות השלכה או השפעה על זה בביטוח בריאות או חיים. ברוב המקרים ניתן להתקבל בתנאים רגילים. רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך http://kobig.bizmakebiz.co.il
ביטוח בריאות פרטי וקופת חולים טל 27/01/2020 | 12:23שלום, המעסיק עשה לי ביטוח בריאות פרטי על חשבון העבודה. האם כדאי לבטל את ביטוח הבריאות של קופת החולים? אני משלם משהו כמו 62 שקלים לחודש. את הסיעודי אני משאיר.פתח בחלון חדש
ביטוח בריאות פרטי וקופת חולים.קובי גרינברגר 30/01/2020 | 20:53היי טל, לפי מה שרשמת לא ניתן לדעת איזה ביטוח בריאות עשה המעסיק שלך. יחד עם זאת, כל ביטוח בריאות פרטי נותן מענה טוב יותר מביטוח משלים של קופת חולים. בביטוח משלים של קופת חולים יש שירותים בעלי ערך כספי נמוך שאינם קיימים בביטוחי בריאות של חברות ביטוח, כגון: השתתפות באביזרים אורטופדים, מכשירי שמיעה, הנחות בטיפולי שיניים, שירותים הקשורים להריון ולידה ועוד שירותים. בכדי להיות מוגנת בצורה נאותה חשוב שיהיה לך את שני המוצרים הנ"ל, ולכן לא ממליץ לבטל את הביטוח המשלים של קופת חולים. רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
לחץ דם והצהרת בריאות יוסי 26/01/2020 | 12:53אני לוקח תרופה במינון נמוך להורדת לחץ דם, זה מהוה בעיה בהצהרת בריאות? סיבה לא לבטח? סיבה לשלם יותר? תודה מראשפתח בחלון חדש
לחץ דם והצהרת בריאותקובי גרינברגר 26/01/2020 | 17:20היי יוסי, לא אמורה להיות בעיה בהצטרפות לביטוח. לעיתים חברת הביטח מבקשת תוספת רפואית, שגם אותה ניתן לבטל. ואז אתה מבוטח בתנאים רגילים. זה גם תלוי בהסדר שיש לסוכן הביטוח עם חברת הביטוח, רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך 050-5790550
החרגה של גב תחתון ירון 09/01/2020 | 14:16שלום, שקלתי לעבור חברת ביטוח בריאות, אבל מאז הפוליסה הקודמת התגלה אצלי בקע בגב התחתון. חברת הביטוח רוצה להחריג את הגב התחתון בניתוחים - זה אומר שכל ניתוח שיתבצע בגב התחתון לא יהיה מכוסה, אבל אם יהיו בעיות אחרות שאולי קשורות לבקע הנ"ל - זה כן מכוסה. הם מתעקשים שאין סיכוי שארצה לנתח את זה מעולם, ולכן לא כדאי לתת להחרגה הזאת להפריע לי. מה דעתך? האם זו החרגה קריטית?פתח בחלון חדש
החרגת גב תחתוןקובי גרינברגר 11/01/2020 | 22:51היי ירון, ממליץ לך להישאר באותה חברת ביטוח שבה את מבוטח בתנאים רגילים וללא כל מגבלות ולא לעבור לחברה אחרת שבה יש לך הגבלה הקשורה בצורה ישירה או עקיפה לניתוח ו/או לטיפול מחליף ניתוח הקשור לגב תחתון רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
החזר כספי מהביטוח בעקבות ניתוח אורי 19/11/2019 | 12:08שלום, לאחרונה עברתי ניתוח באופן פרטי אצל מנתח שהוא לא בהסדר עם החברת ביטוח שאני מבוטח שם באופן פרטי (איילון). מה שרציתי לדעת זה למה ההחזר הכספי על הניתוח למנתח הוא סך הכל עד לתקרה של 3300 שח כאשר יש ניתוחים שהם מעל ל 15,000 שח? הם כמובן הוציאו התחייבות לכיסוי כל הדברים שמסביב כולל אישפוז, אבל ההחזר על הניתוח הוא מאוד נמוך. האם זה כך בכל חברות הביטוח?? לטענתם זה ההחזר תקרה שהם משלמים לרופאים בין אם הם בהסדר או לא.פתח בחלון חדש
החזר כספי מחברת הביטוח בעקבות ניתוחקובי גרינברגר 22/11/2019 | 00:30היי אורי, לפי תנאי הפוליסה, במידה ובחרת הרופא שלא בהסדר עם חברת הביטוח הם ישלמו לך לפי התעריף שהם היו משלמים לרופא שההסדר איתם ולפי סוג הניתוח שעברת. יש לציין שהסכום ההחזר שונה מחברה לחברה. להבא, אם חלילה תצטרך לעבור בעתיד ניתוח, מציע לך לבצע את הבדיקה מול חברת הביטוח לפני שאתה מבצע את הניתוח, על מנת שתוכל לדעת מה הסכום שהם ישלמו לך על רופא שלא בהסדר איתם ותחליט אם ההחזר מתאים לך או לא. בכל מקרה תמיד תוכל לבחור רופא שבהסדר איתם ואז הכיסוי יהיה מלא וישיר על חשבון חברת הביטוח, זאת בהנחה שיש לך פוליסת בריאות המכסה את כל הניתוחים מהשקל הראשון. רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
כתב שירות לטיפולים פסיכולוגיםקובי גרינברגר 23/11/2019 | 21:08היי ניבר, כתב שירות טיפולים פסיכולוגים כולל מספר פגישות בשנה עם פסיכולוג מורשה או עובד סוציאלי קליני, והוא אמור לתת כיסוי לכל בעיה אישית רפואית ולא רק לאירוע רפואי קשה. יש חברות שמרחיבות את הכיסוי ומאפשרות פגישות נוספות בעת אירוע רפואי קשה כפי שזה מוגדר ורשום בכתב השירות. בהנחה שזה הכיסוי שיש לך ופנית לפסיכולוג מורשה עקב סיבה רפואית שציינת לא ברור למה חברת הביטוח דחתה את תביעתך. למעשה, בכדי לקבל החזר מחברת הביטוח מספיק שיהיה רשום על הקבלה "ייעוץ פסיכולוגי". ואין צורך להיכנס לפרטי הטיפול שרשמת. במידה וסיבת הדחייה נובעת מכך שפנית לפסיכולוג לא קליני אז לטעמי הדחייה נכונה ומוצדקת. אם אתה חושב שקופחת ניתן לפנות לפניות הציבור בקישור המצורף ולהתלונן על כך https://mof.gov.il/hon/Consumer-Information/Pages/Public-Inquiries.aspx בהצלחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
הביטוח המשתלם ביותר.דביר 20/12/2019 | 12:53ישנה בדיקה שעורכת כמה דקות שעורכת סקר - שוק מול כל חברות הביטוח לגבי התנאים והמחירים לביטוח פרטיים. כך שתוכל למצוא את התנאים הכי טובים, ובמחיר הכי משתלם עבורך. אם מעוניין תשאיר הודעה עם שם והמילה "ביטוח" ואחזור אליך. דביר - 0587788562
ביטוח בריאות מול שב"ן ראובן 27/11/2019 | 10:14לא יודע אם הפורום מתאים אבל מנסה- בן 63,יש לי ביטוח של כלל (שחלק מפרמיה הוקצה למשהו אחר רלוונטי יותר) כולל קטסטרופות בעלות כ-100 לחודש.כללית פנתה אלי בהצעה לרכוש פלטינום (יש מושלם) -עוד 59 ש"ח לחודש ויגדל על הזמן.לידיעתי אין בעיית כפל ביטוחים. יש טעם?ברור לי שלסוכנת הביטוח ולקופה יש אינטרס. או לבטל את 'כלל' ולהישאר עם פלטינום? תודה.פתח בחלון חדש
ובאותו נושא-תאונות אישיות,ראובן 27/11/2019 | 13:37כדאי?
ביטוח בריאות פרטי מול שב"ןקובי גרינברגר 30/11/2019 | 22:40היי ראובן, כללית פלטינום נותן ערך מוסף בעיקר לנשים צעירות ולילדים כך שלדעתי הכיסוי הזה לא תורם לך. מה שכן, יש בפלטינום הנחות משמעותיות בטיפולי שיניים דרך רופאי שיניים שלהם. מצרף לך טבלת השוואות שתוכל לראות את ההבדלים בין 2 התוכניות https://mushlam.clalit.co.il/he/about_clalit_mushlam/Pages/comparison.aspx בנוסף, תמיד מומלץ לרכוש ביטוח משלים של קופת חולים + ביטוח בריאות פרטי בהתאם לרצונות ויכולות ולא לוותר על אף אחד מהם. רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח- הבית שלך
תודהראובן 01/12/2019 | 09:36חלק מהשיקול היה שאין כפל ביטוחים כך שניתן לתבוע ביטוח פרטי ושב"ן.
הביטוח הכי משתלם.דביר 20/12/2019 | 12:51ישנה בדיקה חינמית שעורכת כמה דקות שעורכת סקר - שוק מול כל חברות הביטוח לגבי המחירים לכל הביטוח פרטיים. כך שתוכל למצוא את המחיר הכי משתלם עבורך. אם מעוניין תשאיר הודעה עם שם והמילה "ביטוח" ואחזור אליך. דביר - 0587788562
מחיר ביטוח חיים במקרה של אשפוז דני 09/12/2019 | 13:40אני רוצה לרכוש ביטוח חיים. האם אשפוז לפני 7 חודשים יכול להשפיע על המחיר או שזה כבר התיישן?פתח בחלון חדש
ביטוח חייםקובי גרינברגר 14/12/2019 | 20:48היי דני, אשפוז לא אמור להשפיע על המחיר לביטוח חיים. מה שמשפיע זה מצב רפואי קיים בין אם היה או לא היה אשפוז כגון: לחץ דם גבוה, סכרת, בעיות לב ועוד. בהצלחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך
הביטוח המשתלם ביותרדביר 20/12/2019 | 12:49ישנה בדיקה שעורכת כמה דקות שעורכת סקר - שוק מול כל חברות הביטוח לגבי המחירים לביטוח פרטיים. כך שתוכל למצוא את המחיר הכי משתלם עבורך. אם מעוניין תשאיר הודעה עם שם והמילה "ביטוח" ואחזור אליך. דביר - 0587788562

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד