פורום הריון ולידה - עמוד 127
ד"ר עמנואל אטלי
-
חומר סיכה בהריון
נ 16/10/2016 | 00:49שלום, האם חומר סיכה על בסיס מים בטוח לשימוש בהריון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סיכה
ד"ר אריאל אהרוני 23/10/2016 | 10:46כן. בברכה, ד"ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
יש חומרי שימון לסקס שאסורים בזמן הריון?
חן 02/01/2021 | 23:05עקב יובש בנרתיק הזמנתי מהאנטרנט חומר משמן, ולא מוציין שם אם מותר להשתמש בו בזמן הריון. על העלון שאומים המרכיבים הבאים: Polyacrylamide, glycerin, propanediol, lubrajel oil, silicone oil, hydroxyethyl cellulose, deionized water.הוסף תגובה
-
-
דיספטיל פורטה בהריון דלקת בדרכי השתן
נועה 27/07/2014 | 19:44שלום, אני בשבוע 28+4 בהריון תאומים מבדיקת תרבית בשבוע שעבר עלה שיש לי דלקת בדרכי השתן. רשמו לי דיספטיל פורטה בקפליות שני כדורים ביום למשך חמישה ימים. הרופאה יודעת שאני בהריון וגם הרוקח אמר שזה אומנם שייך לקבוצת סיכון C אבל בסדר בהריון. עם זאת התווית הנגד הראשונה של התרופה היא לא לשימוש בהריון והנקה. אציין גם שהתחילו לי בשבוע שעבר צירים מוקדמים והתקצרות צוואר הרחם (שהבנתי כי ייתכן ונובעים מהדלקת). אשמח לחוות דעת נוספת בנוגע ללקיחת האנטיביוטיקה. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דלקת
ד"ר אריאל אהרוני 30/07/2014 | 01:21ישנם סוגי אנטיביוטיקה רבים המותרים בהריון. בברכה, ד"ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
דלקת בשתן
נסיכה 31/12/2020 | 19:41היי מותר אנטיביוטיקה דיספטיל פורטה תרחיף בהריון?הוסף תגובה
-
-
פענוח בדיקת דם לאיתור מומים
ליאת 26/11/2013 | 18:20שלום רב, ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית האולטרסטונד שיצאה תקינה, לאחר מכן ביצעתי שקיפות בבדיקת דם ואלה הממצאים שקיבלתי: PAPP-A 0.98 HCGb- 4.26 שקיפות עורפית NT- 1.09 תסמונת דאון: הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד: 1:1100 טריזומיה 18: הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקות: 1:10000 ה-HCGb נראה לי לא תקין כי הוא מעל הנורמה ואני לא מבינה מה זה אומר. האם יש סיכוי גבוה לתסמונת דאון? או סיבוך אחר? לפני חצי שנה עברתי הפלה נדחית- העובר לא התפתח והיה ללא דופק בציטוטק. אשמח לעזרה בדחיפות אני מאוד לחוצה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת דם
דר' אריאל אהרוני 27/11/2013 | 09:16אם הסיכון המשולב ירד ל 1/10000, הרי שהבדיקה תקינה. בברכה ד"ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
HCGb גבוה
ליאת 27/11/2013 | 12:05כן אבל הHCGb שלי יצא 4.26 שזה מעל הנורמה. הנורמה היא 3. מכוון שהתור שלי לרופא הוא רק בעוד שבועיים אני דיברתי איתה בטלפון ונאמר לי שאני צריכה לפנות לייעוץ גנטי. הוא אמר משהו גם על שילייה ומעקב אחר התפתחות העובר מה זה אומר? האם יש חשש לתסמונת דאון? בעיות בשילייה? הפסקת הריון? האם אפשר לקבל קצת יותר מידע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
HCG
דר' אריאל אהרוני 27/11/2013 | 15:38כאמור לגבי תסמונת דאון - רק השיקלול קובע. בברכה ד"ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
התפתחות עובר
dodo 17/08/2016 | 00:13האם היה משהו בהתפתחות העוברהוסף תגובה
-
בוקר טוב ליאת
חנין 28/12/2020 | 09:20קבלתי תוצאות דומות לתוצאות שלך אשמח להסבר איך בספו שלדבר ערך hcgb גבוה בא על ידי ביטוי בהריון/בעובר איך הילד שלך היום ?! האם הוא נולד בריא ?!הוסף תגובה
-
-
דקירות בנרתיק
מעין 08/04/2013 | 23:34שלום, אני בשבוע 39, בשעות האחרונות אני חשה מעין דקירות בנרתיק, חלקן חזקות למדי, וכאילו תנועות עובר במיקום מאד נמוך. האם זה מעיד על מועד לידה מתקרב? האם צריך להיבדק במצב כזה? אין לי צירים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דקירות בנרתיק
ד"ר שרון מסלוביץ 09/04/2013 | 19:10שלום מעיין. דקירות בנרתיק נובעות ממיקומו הנמוך של הראש באגן . אין לכך קשר לעיתוי הלידה שהינו קרוב בכל מקרה לאור גיל ההריון המתקדם. אין מקום להבדק במצב זה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
דקירות בנרתיק
הדסה 14/04/2019 | 15:29אני בשבוע 36 וגם חשה את מה שמעיין מתארת האם בשלב זה יש צורך לבדוק?הוסף תגובה
-
כנ"ל- דקירות חזקות בעת תנועות עובר.
שירי 23/12/2020 | 23:59אני בשבוע 37 וההרגשה הזאת נמשכת משבוע 35. דקירות מלמטה מאזור הנקתיק כאילו העובר מנסה לחורר את השק ולצאת החוצה!! והדקירות האלה גורמות לי לכווץ שרירי גוף כתגובה לכאב אך אין ספק שההרגשה לא נעימה ואפילו מונעת ממני פעילות שיגרתית לכמה דקות עד שהעובר "יחזור לישון"- אם אני שוכבת זה מקל על הכאב אך לא מעלים אותו. אישית הרופאה אמרה לי שזה תקין וכולן ככה :\ (צוואר הרחם תקין ולא מקוצר)הוסף תגובה
-
-
שק הריון לא עגול והפרשות חומות
ענת 03/01/2013 | 15:58שלום רב, אני בשבוע 8.3 נצפה דופק עוברי. מה שכן שק ההריון אינו עגול, מעיין גבולות לא ברורים, כמו כן יש לי מעין הפרשה חומה כבר שבועיים רצוף. אני מחפשת תשובה באינטרנט כבר כמה זמן לגבי המשמעות של שק הריון לא עגול ועל המשך ההריון אך בשום מקום לא נותנים תשובה ברורה, רק נאמר יש לחכות ולראות איך יתפתח. אני מבקשת לדעת מה יכול לגרום לשק לא להיות עגול סדיר? מה הסיכוי שעובר יכול להתפתח בתוך שק כזה? ממש מבקשת איזה הסבר רפואי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שק הריון לא עגול
ד"ר שרון מסלוביץ 03/01/2013 | 17:05שלום ענת. אין כל מידע על שק הריון לא עגול ותוצאותיו, בעיקר אם יש דופק עוברי. אינני מכיר את המונח ואינני יודע למה התכוון הסוקר. שרוןהוסף תגובה
-
שלום ענת
ג 10/12/2020 | 18:19אותו סיפור אצלי, אשמח לדעת איך התפתח ההריון אצלך?הוסף תגובה
-
-
תוספת פרוגסטרון
מודאגת 26/11/2012 | 14:12שלום רב, אני כרגע ממש בתחילת הריון - שבוע 4, עברתי 2 לידות תקינות בעבר. לפני כחודשיים עברתי הפלה בשבוע 8 על ידי ציטוטק שלא הספיק, ואז עברתי גרידה ולקינוח גם התפתחה דלקת. חיכיתי חודש עד לקבלת הווסת ונקלטתי שוב פעם להריון. ההפלה התרחשה מאחר ולעובר לא היה דופק, לאחר שנצפה דופק איטי והמטומה. אני מציינת את ההמטומה מאחר ובהריון הראשון שלי (לפני 10 שנים), היתה לי המטומה שדיממה והרופא נתן לי פרוגסטרון לחיזוק ההריון והכל היה בסדר. השאלות שלי הן: 1. ביקשתי מהרופא שלי שיתן לי פרוגסטרון על מנת למנוע את ההליך הנוראי שעברתי לפני כחודשיים, האם באמת יש בזה צורך? 2. קראתי על כל מיני מומים שיכולים להיווצר בעובר ממין נקבה בעקבות נטילת פרוגסטרון, האם יש בכך? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרוגסטרון
ד"ר שרון מסלוביץ 26/11/2012 | 16:46שלום לך. אין כל הוכחה שפרוגסטרון "מחזק" את ההריון ותומך בו. הפלות קורות עם או בלי פרוגסטרון. המחקרים אינם מוכיחים את יעילותו במניעת הפלות. מצד שני, הפרוגסטרון בו משתמשים לצורך זה אינו גורם כל תופעת לוואי בעוברים ממין נקבה משום שזהו פרוגסטרון טבעי ללא השפעה טסטוסטרונית (גברית). בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תוספת פרוגסטרון
מודאגת 26/11/2012 | 17:47אני ממש מודה לך על תשובתך המהירה. הייתי שמחה לקבל הבהרה קטנה רק כדי להיות רגועה, הכדורים אותם קיבלתי הם אוטרוגסטן 100 - האם הכדורים הללו הם פרוגסטרון טבעי וללא כל השפעה טסטוסטרונית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אוטרוגסטן
ד"ר שרון מסלוביץ 26/11/2012 | 17:50לגמרי...הוסף תגובה
-
תודה רבה
מודאגת 26/11/2012 | 17:53איזה כיף לקבל תשובה כל כך מהירה. תודה רבה לך, אני בהחלט אמליץ על הפורום הזה.הוסף תגובה
-
קיום יחסי מין
מודאגת 29/11/2012 | 14:21שלום ד"ר מסלוביץ, לאור הבעיה שתיארתי לך בהודעה שלי על הפרוגסטרון, רציתי לדעת אם אפשרי לקיים יחסי מין בשלב זה, או שרצוי להמתין שההריון יקלט כמו שצריך? והאם זה עלול לגרום להפלה?הוסף תגובה
-
האם יחסי אישות עלולים לגרום להפלה בשלב מוקדם של ההריון
מודאגת 29/11/2012 | 14:24שלום ד"ר מסלוביץ, רציתי לדעת האם יחסי אישות עלולים לגרום להפלה בשלב מוקדם של ההריון לאור כל מה שסיפרתי לך בהודעה שלי על הפרוגסטרון (ולאור העובדה שכבר עברתי הפלה לפני כחודשיים - וזו לא היתה הסיבה).הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יחסי אישות והפלה
ד"ר שרון מסלוביץ 29/11/2012 | 21:52שלום לך. אין שום קשר בין יחסי אישות להפלה למרות שרופאים רבים מבקשים להמנע מקיום יחסים. אין לכך כל סיבה רפואית מוצדקת. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
אוטרוגסטן 200
סיוון 04/01/2013 | 12:37שלום רב, אני נמצאת בתחיל שבוע 27 להריון, הייתי לפני 2 לילות במיון עקב כאבי גב ולחצים בבטן, ורציתי לוודא שהכל בסדר וזה לא צירים. לפי המוניטור והבדיקה הכל היה בסדר, לא צירים. בנתיים המליצו על מנוחה ושתייה מרובה. בכל אופן הרופא במיון שאל אותי מדוע אינני לוקחת פרוגסטורון? הוא ראה שבהריון הראשון שלי ב2009 ילדתי טרם הזמו בשבוע 34+4 (אציין כי בתחילת השנה היה לי הריון נוסף, כלומר שני, שסתיים בשבוע 9 כאשר הפסיק הדופק, ונתנו לי ציטוטק. כלומר עכשיו זהו ההריון השלישי). שאלתי את הרופא שלי בתחילת ההריון הנוכחי לגבי הפרוגסטרון כי שמעתי עליו, הוא אמר שאין צורך. בגלל שהרופא במיון הזכיר זאת עכשיו שאלתי שוב את הרופא שלי והוא הסביר לי שהוא לא תמיד רואה צורך, לא תמיד זה מועיל אך זה לא מזיק. הוא רשם לי אוטרוגסטן 200 אם אני רוצה, כדי להרגיש בטוחה. קראתי את ההוראות ורשום שלוקחים זאת עד שבוע 12 להריון בלבד. הרופא שלי לא עובד היום, ואני בכלל מעוניינת להבין אם מותר או לא מותר לקחת זאת בשבוע 27. אציין כי אני בימי מנוחה עכשיו מהעבודה, יש לי כאבים קצת בגב ובבטן ואני בכלל מפחדת מלידה מוקדמת...האם הכדור יכול להזיק? האם לא מועיל לא בזיק כבר בשבוע זה? מה אומרת הסיפרות הרפואית בנידון? תודה רבה. סיווןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אוטרוגסטן
ד"ר שרון מסלוביץ 04/01/2013 | 21:42אוטרוגסטן הוא כדור המכיל פרוגסטרון ולו יש מספר שימושים ברפואה. הוא ניתן לתמיכה להריון שהושג ב IVF עד לשבוע 10-12. מלבד זאת הוא ניתן כמניעה להשנות לידה מוקדמת בנשים שילדו לידה מוקדמת בעברן משבוע 18 עד 35. ישנם מחקרים רפואיים המוכיחים יעילותו גם במקרים בהם הוא הוחל מאוחר יותר בעקבות קיצור צוואר. הוא אינו גורם כל נזק לעובר. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
שלום רב!
תמר 24/03/2013 | 11:20לאור תגובתך רציתי לדעת האם ייתכן נזק לעובר זכרי מחשיפה ממושכת לפרוגסטרון חיצוני? אני בשבוע תשע ובשל המטומה מקבלת אחת ליום קרינון 8% וכל 4 ימים פרו' רטרד IM . (עד לפני חמישה ימים קיבלתי גסטון 50 IM כל יום וכעת החלפנו לרטרד) בתודה!!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוגסטרון
ד"ר שרון מסלוביץ 24/03/2013 | 12:42שלום תמר, לא נגרם כל נזק לעובר מרפוגסטרון אך נראה לי שאת לוקחת פרוגסטרון מיותר...בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
אוטרוגסטן 200
שלומית 26/02/2014 | 17:55שלום, ביום ראשון הייתי אצל גניקולוג וזאת משום שהיה לי הפרשות חומות מהנרתיק. אני כעט בשבוע 7 להריון. הרופא הביא לי לקחת אוטרוגסטן 200. רציתי לדעת האם לכדור אמור להיות ריח חריף מאד? כי לאחר שאני מכניסה אותו לנרתיק יום למחרת יש לי ריח חריף מאד. כמו של דלק.תודההוסף תגובה
-
אוטרוגסטן 200
שלומית 26/02/2014 | 17:56שלום, ביום ראשון הייתי אצל גניקולוג וזאת משום שהיה לי הפרשות חומות מהנרתיק. אני כעט בשבוע 7 להריון. הרופא הביא לי לקחת אוטרוגסטן 200. רציתי לדעת האם לכדור אמור להיות ריח חריף מאד? כי לאחר שאני מכניסה אותו לנרתיק יום למחרת יש לי ריח חריף מאד. כמו של דלק.תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אוטרוגסטן
ד"ר אריאל אהרוני 28/02/2014 | 00:12לעיתים הוא גורם ריח רע. בברכה, ד״ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
אולטראסונד..
אוראל 06/05/2014 | 20:48גופיף צהוב בתמט. טיפה נוזל חופשי באגן ,יותר בשחלה ימינית. עקב cl בתמט עם הפרשה דמית קלה, נכסה עם אוטורגסטן. וסת אחרונה ב1/04 ... מה ההמצאים אומרים? מה אומר הנרות וגניליות האלה? . ההמלצה היא לעשות עוד שבוע שוב אולטראסאונד. ובדיקת דם בטא וספירדת דם בעוד יומיים. הבדיקת בטא לא תהיי מושפעת מהאוטורגסטן? אודה לך על התשובות להכול אנו ממש לחוצים תודה מראשהוסף תגובה
-
אוטרוגסטן באיחור
מיכל 17/07/2015 | 09:19שלום, התחלתי טיפולי פוריות ואני לאחר הזרעה ראשונה. לא נאמר לי לקחת את הנרות לכן לא השתמשתי בהם יומיים ואז נזכרתי שהם קיימים ןחברה הסבירה לי מה המשמעות שלהם. התחלתי לקחת יומיים אחרי ההזרעה - האם זו טעות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוגסטרון
ד"ר אריאל אהרוני 18/07/2015 | 03:29פרוגסטרון אינו מעלה שכיחות מומים, אך גם לא הוכחה תועלת במניעת הפלה מהמטומה. בברכה, ד"ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
פרוגרסטון 200
ליאת 27/05/2017 | 10:24היי, אני בשבוע 33 עם התקצרות צוואר רחם והרופא שלי נתן לי פרוגרסטון 200 קראתי את העלון וראיתי שכתוב שמותר לקחת עד שבוע 12.האם מותר לקחת בכל זאת בשלב הזה של ההריון?? האם זה מזיק לעובר??הוסף תגובה
-
אוטרוגרסטון 200
ליאת 27/05/2017 | 10:26היי, אני בשבוע 33 עם התקצרות צוואר רחם והרופא שלי נתן לי אוטרוגרסטון 200 קראתי את העלון וראיתי שכתוב שמותר לקחת עד שבוע 12.האם מותר לקחת בכל זאת בשלב הזה של ההריון?? האם זה מזיק לעובר??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוגסטרון
ד"ר אריאל אהרוני 30/05/2017 | 14:02ניתן ליטול בכל שבוע של הריון. בברכה, ד"ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
שאלה
סיוון 10/10/2017 | 09:57היי, בשבוע 7 להריון.. לאחר 2 הפלות אחת ששק הריון היה ריק והשני בשבוע 9 לא היה דופק. כרגע הרופא אומר שהשבוע שלי מתאים ל6.2 שבועות והדופק יחסית איטי. הביא לי פרוגסטרון 200 מל'.. האם זה סימן להפלה שלישית? הכדורים שהביא לי יכולים לעסור להחסיק את ההריון? אשמח לתגובה. תודההוסף תגובה
-
מודאגת
סיוון 10/10/2017 | 10:00היי, בשבוע 7 להריון.. לאחר 2 הפלות אחת ששק הריון היה ריק והשני בשבוע 9 לא היה דופק. כרגע הרופא אומר שהשבוע שלי מתאים ל6.2 שבועות והדופק יחסית איטי. הביא לי פרוגסטרון 200 מל'.. האם זה סימן להפלה שלישית? הכדורים שהביא לי יכולים לעזור להחזיק את ההריון? כרגע נקבע לי תור לאולטרסאונד נוסף שבוע הבא.. אשמח לתגובה. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה
ד"ר אריאל אהרוני 11/10/2017 | 10:50צריך המשך מעקב US. בברכה, ד"ר אריאל אהרוניהוסף תגובה
-
אוטרגסטן 200
לילי 17/11/2017 | 00:58שלום רב! אני בשבוע 26.1 הרופאה נתנה לי אוטרוגסטן 200 ללקיחה ויגינלית עקב כך שצוואר הרחם קצר ועלידי הכדורים הוא אמור להישאר במצב סטטי ולא והתקצר עוד יותר. אשמח לדעת האם מותר לקיים יחסי מין במקביל עם לקיחת התרופה ואם אתה כותב להימנע... עד כמה זה בסדר?הוסף תגובה
-
אקקלומין
מסי 14/06/2020 | 17:06האם אפשר לקחת איקקלומין בלי מעקב? אני לא בלחץ להיכנס להיריון ומעדיפה בלי בדיקות דם אלא רק לחזק את הביוץ שלי ואם יבוא היריון יבוא, זה לא מסוכן?הוסף תגובה
-
בדיקות דם שבועיים לאחר הפלה
צליל 10/12/2020 | 14:56שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף ESTRADIOL (E-2) 559 pmol/L הערות והסבר PROGESTERONE <2 הערות והסבר BHCG QUANT.PREG. <5 הערות והסברהוסף תגובה
-
-
המטומה סאבכוריונית
מריה 08/02/2018 | 13:35שלום, אני בשבוע 13 משבוע 8 ראו אצלי המטומה, שהיתה בגודל 2*3 לאחר שבוע היא גדלה ל 5*3 ושבוע לאחר מכן היא התחילה להתקטן, ויצא לי הרבה דם חום. הרופאה שלי אמרה לי לא לזוז מהמיטה, ורופא אחר שעשיתי אצלו שקיפות עורפית אמר לי ההפך, שללכת מועיל . למי להאמין? וכן מה הסיכוי להריון תקין הלאה? עד מתי אשכב במיטה? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אין הוכחות מדעיות
איריס 24/11/2020 | 14:54אין הוכחה מדעית לתועלת המנוחה אבל ההגיון אומר שאם יש לך פצע ביד ואת ממשיכה להשתמש ביד אז הפצע נפתח ונפתח ולוקח לו יותר זמן להיסגר. ההמלצה היא אכן לנוח,כל אחת לפי מצבה.הוסף תגובה
-
-
בטן נפוחה בתחילת הריון
שירה 06/12/2011 | 12:44שלום, אני כרגע בשבוע חמישי בהריון הראשון שלי וכבר משבוע מעבר התנפחה לי הבטן כך שאני לא מצליחה להכניס אותה וכך שכאשר אני לובשת ג'ינס, הוא ממש לחוץ ולא נוח לי. מדובר על ג'ינס שרק לפני שבוע וחצי היה לי נוח מאוד. ברצוני להוסיף כי אני שומרת על תזונה בריאה ועושה כושר גופני על בסיס שבועי. שאלתי אליך היא אם זה סביר/ נפוץ או שמא זה חריג ודורש תשומת לב מיוחדת. מודה לך מראש...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
דר' רון רוזנברג 06/12/2011 | 20:49תפיחות הבטן (זה לא הרחם), נובעת בדרך כלל מהצטברות גזים במערכת העיכול. די שכיח.הוסף תגובה
-
גם לי יש את אותה השאלה רק עם כאבים
טלי 21/11/2020 | 22:28כואב לי ונפוח לי ואני מותשת מהמצב הזה של הבטן גינסים לא עולים עלי הבטן נפוחה אני בשבוע החמישי לא כאבים חזקים ממש פשוט אי נעימות וכואב תמיד לוחץ ליהוסף תגובה
-
-
מצוקת עובר או שיהוקים?
מורן* 08/07/2012 | 23:10היי ד״ר רציתי לשאול שאלה, אני שבוע 33 הריון ראשון, הראש של העובר כבר למטה ואני מרגישה תנועות רגילות אבל פתאם עכשיו אני מרגישה כמו פעימות לב איפה שהראש נמצא כמו שיהוקים או משהו שהוא עושה .. אני אפילו לא יודעת איך לתאר את ההרגשה... אני רק יציין שהכל תקין בכל הבדיקות אבל רציתי לדעת מה זה יכול להיות ואם זה מעיד על בעיה כלשהי.. ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שיהוקים
ד"ר שרון מסלוביץ 09/07/2012 | 07:16אלה הם שיהוקים לפי תיוארך והם נורמליים לחלוטין בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
שיהוקים מהירים ובתדירות גבוהה
שיר 16/11/2020 | 17:04היי רציתי לשאול אני בשבוע 34 והעובר במשך שבועיים משהק (ככל הנראה) אבל בצורה שאני לא רגילה בהריונות קודמים הקצב די מהיר (אחת ל2 שניות) ודי סדיר מרגיש כמו פעימות לב הגיהוק חזק עד כדי שהבטן קופצת אני מרגישה כך בערך 3 פעמים ביום (במשך כ- רבע שעה כל פעם) יש מקור לדאגה? זה יכול להיות משהו נוסף מעבר לשיהוק?? אשמח לתשובההוסף תגובה
-
-
התאום הנעלם ודימום
סיון 07/05/2013 | 10:44שלום, סליחה על הסיפור הארוך....אבל- אני בשבוע 10+2 להריון ראשון, בת 30. אנחנו אחרי טיפול בגונאל והזרעה כאשר ההריון התחיל כהריון תאומים ואחד הפסיק להתפתח בשבוע 6. העובר השני מתפתח באופן תקין ברוך השם. בשבוע 7 היו לי הפרשות חומות יום אחד שנפסקו. בשבוע 8 החלו שוב הפרשות חומות בהירות וביום החמישי לדימום הזה הן נעשו כבר חומות כהות ואפילו דמיות. מאז אני במעקב כאשר נתנו לי הנחייה לשהות בבית במנוחה שבוע וכך עשיתי. ההפרשות הפסיקו לשלושה ימים ועם חזרתי לעבודה - שוב הפרשות חומות בהירות ושוב מנוחה עד סוף השבוע. הרופאים אומרים כי הסבירות הגבוהה היא שזה השק שלא התפתח אך בכל זאת, לא רוצים לקחת סיכון. שאלתי היא - האם השק השני , שהצטמצם אומנם אך עדיין שם באולטראסאונד, יכול לגרום לי לבעיות מסוג זה גם בטרימסטר שני? או שבד"כ זה נעלם ולא מפריע בשבועות מתקדמים יותר? אני מפחדת שאצטרך להיות בשמירה בהמשך בגלל הסיפור הזה ולא אוכל להנות מההריון שחיכיתי לו כ"כ! תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תאום נעלם ודימום
ד"ר שרון מסלוביץ 07/05/2013 | 18:26שלום סיון. אף אחד לא יכול לדעת מהיכן הדימום. דימומים נפוצים ביותר גם בהריונות יחיד ללא תאום שנספג ולכן זה נראה קצת מוגזם להאשים את התאום שלא התפתח בדימום. אין קשר בין מנוחה לבין גורל ההריון ואין קשר לשמירת הריון. זוהי תופעה נפוצה. הרגעי והחלי להנות מההריון. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תאום נעלם בשבוע 8
אור 10/11/2020 | 18:38שלום הוסחנו 2 שקים עם דופק ובבדיקה בשבוע 8 לאחד מהם אין דופק . השאלה אם יכול להיות מצב שזה יחזור הדופק ? כי יש 2 שקים ו2 עוברים.הוסף תגובה
-
תאום נעלם בשבוע 8
אור 10/11/2020 | 18:49שלום הוסחנו 2 שקים עם דופק ובבדיקה בשבוע 8 לאחד מהם אין דופק . השאלה אם יכול להיות מצב שזה יחזור הדופק ? כי יש 2 שקים ו2 עוברים.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
אנדומטריוזיס
-
וסטיבוליטיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח קיסרי צרפתי
-
כריתת קרום בתולים
-
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד וגינלי
-
צילום רחם HSG
-
תרופות קשורות
-
מטנאמין היפוראט
-
פולימיקסין B סולפאט
-
מונחים קשורים
-
הבשלה
-
גלי חום
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
רעות מוקדס
ד"ר אהוד רז
גב' יאנה - בדיקה קורן