פורום הריון ולידה - עמוד 1333
ד"ר עמנואל אטלי
-
בדיקות דם בהריון
אוסנת 02/07/2012 | 12:28בבדיקות שנערכו נמצא כי CMV IGM 0.88 מתבקשת דגימה נוספת בעוד 3 שבועותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקות דם והריון
ד"ר שרון מסלוביץ 02/07/2012 | 17:02זו שאלה?הוסף תגובה
-
-
הריון תאומים
חן 02/07/2012 | 11:30בוקר טוב. וסת אחרונה ב17.04 ,בביקור אצל הרופא בשבוע שהיה אמור להיות 9+1 ,הרופא טען להריון "צעיר"יותר ,אז,אבחן את ההריון כ7+4. ממה נובע השינו בגיל הריון? האם יכול להשתנות באולטרהסאונד הבא? עלי לציין זה אינו הריון ראשון ,ספונטני לחלוטין ,ו-הריון תאומים. מתי עלי לעבור אולטרהסאונד נוסף?האם יתכן שהבחילות נוראיות הרבה יותר מאשר בהריונות "יחיד" שהיו לי??תודה רבה רבה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הריון תאומים צעיר
ד"ר שרון מסלוביץ 02/07/2012 | 16:17שלום חן הריון תאומים אינו דומה להריון יחיד בעוצמות התלונות כגון עייפות, בחילות, לחצים בבטן התחתונה וכו'. העוצמות גבוהות לאין ערוך בתאומים. ההבדל בגיל ההריון יכול לנבוע מביוץ מאוחר או מטעות בגיל הוסת. בצעי סונר בהפרש של שבוע מהקודם . אם העוברים גדלו בשבוע בהתאמה - הכל טוב. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
תוצאות מי שפיר
איריס 02/07/2012 | 08:25אני בת 28 בריאה בדר"כ ועשיתי בדיקת מי שפיר עקב בדיקת חלבון עוברי 1/310 . הגיעו אלי עכשיו התוצאות של מי השפיר ואודה לעזרה להבנתם. (הרופא שלי נמצא בחופש) 1. בדיקת כרומוזומים : 45XY ,EHI 2. רמת חלבון עוברי 3.73 מקג/מל= 0.7 MOM סיכום: (רמה תקינה עד : 3.0 MOM) תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
02/07/2012 | 08:33תיקון התוצאות : 1. 46XY קריוטופ זכרי תקיןהוסף תגובה
-
תיקון תוצאות מי שפיר
02/07/2012 | 08:3446XY קריוטופ זכרי תקיןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מי שפיר
ד"ר שרון מסלוביץ 02/07/2012 | 11:14בדיקה תקינה בהצלחה בהמשך שרוןהוסף תגובה
-
-
כמה שאלות..
26/06/2012 | 18:31שלום, 1. עשיתי את בדיקות הדם של הטרימסטר הראשון ממש כשנודע לי על ההריון והרופא שלח אותי לעשות שוב (אני בשבוע 7 עכשיו). אני לא זוכרת מתי בדיוק אמר לי לבצע שוב, רק כי אמר שאעשה ואקבע תור לעוד שבועיים- שלוש. כל כמה זמן עושים את הבדיקות האלו(שאדע מתי לבצע..). אציין שהוא לא אמר לחזור על הבדיקה עקב אי תקינותה, אלא פשוט שיש צורך לחזור על הבדיקות האלו במהלך ההריון. 2. נמצאתי הטרוזיגוטית לmthfr וprthrmbin. ההמטולוגית שהייתי אצלה ייעצה קבלת קלקסן בשליש השלישי של ההריון בלבד. האם נשמע לך סביר, או כדאי לשקול קבלת חוו״ד נוספת? אציין שאת בדיקות קרישיות היתר ביצעתי לאחר הריון ולידת תינוקת קטנה בשבוע 38 ע״י זירוז עקב חשש להתפתחות איטית לקראת הסוף (לא היו לי הפלות ברוך ה׳, אבל לאמא שלי היו הרבה..). תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרישיות יתר ותחילת הריון
ד"ר שרון מסלוביץ 26/06/2012 | 20:42שלום לך 1. רופאים רבים נוטים לבצע בדיקות דם מרובות במהלך ההריון כאשר למעשה יש לבצע בדיקות דם מקיפות (וגם שתן) בשבוע 7-8. לחזור על ספירת דם ותרבית שתן בשבוע 24 (יחד עם העמסת סוכר) ושוב לחזור על בדיקות אלה בשבוע 35. במצבים מיוחדים מוסיפים בדיקות בודדות. למשל מי שחשופה ל CMV - יש רופאים המבצעים בדיקה נוספת ל CMV בשבוע 18. הרות עם הפרעה בתפקודי בלוטת תריס מבצעות בדיקות כל חודשיים של תפקודי הבלוטה וכו' 2. קיים ויכוח גדול מאד בקרב רופאים לגבי הצורך בטיפול בנשים עם קרישיות יתר. מקובל כיום לתת טיפול במדללי דם (קלקסן) אם ישנה קרישיות יתר מוכחת (פרוטרומבין היא כזו אך MTHFR - לא!) וקיים סיבוך הריוני הקשור בקרישיות יתר בעבר. את מציינת לידת ילודה קטנה בשבוע 38 אך אינך מציינת את משקלה או את האחוזון. האם השליה נבדקה? יש מקום להתייעצות עם רופא של הריון בסיכון אם כי חלק גדול מאד מעמיתיי למקצוע (מומחים להריון בסיכון) נוטים לטפל בקלקסן גם במצבים שנויים מאד במחלוקת. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
המשך
27/06/2012 | 00:24כלומר יש רופאים שימליצו על מתן קלקסן כבר מתחילת ההריון? בתי נולדה במשקל 2.290 בשבוע 38 בזירוז. השיליה לא נשלחה לפתולוגיה (לא ברור לי למה). בכוונתי לפנות לרופאה להריון בסיכון גבוה, השאלה אם אין צורך בייעוץ נוסף של המטולוג? כמו כן- האם זה דחוף לקבוע תור לרופא להריון בסיכון גבוה בשלב הזה של ההריון (שבוע 7, כאמור)? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קלקסן
ד"ר שרון מסלוביץ 27/06/2012 | 07:45שוב שלום. לפי הנתונים החדשים שמסרת - אינני מכיר הרבה רופאי נשים שלא יתחילו קלקסן מיד עם תחילת ההריון (ואני אינני נמנה עם "מתלהבי הקלקסן"). אין צורך בפנייה נוספת להמטולוג משום שהם מבינים גדולים מאד בקרישה אך מבינים קטנים מאד בסיבוכי הריון לצערי. יש משמעות להתחלת קלקסן מוקדם ככל הניתן ולכן העלייך לקבוע תור לרופא הריון בסיכון בהקדם. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
מלחיץ..
27/06/2012 | 21:02וואי- מלחיץ.. (ואני רואה לפי התשובות שלך בפורום שאתה דוקא בד״כ מרגיע...) כמובן שפניתי למכון לסיכון גבוה, אבל בהיותי ״מטופלת חדשה״, נתבקשתי לשלוח פקס עם הפניה מרופא הנשים והם חוזרים רק תוך 2 ימי עסקים, מה שאומר שתור לפני שבוע הבא מן הסתם לא יהיה לי.. האם יש צורך/דרך בטיפול חרום/ מהיר יותר, או שזה בסדר? (אני בתחילת שבוע 8, וכאמור עברתי כבר הריון ללא קלקסן כלל..). תודה רבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרישיות יתר וקלקסן
ד"ר שרון מסלוביץ 28/06/2012 | 00:34שוב שלום לא ממש מלחיץ מעצם העובדה שהטיפול שנוי במחלוקת את יכולה להבין שיעילותו אינה מוכחת.... לגבי הריון בסיכון - אלה הם מרפאות עמוסות ביותר והן אינן עוסקות ב"כיבוי שריפות". אם ברצונך לקבל קלקסן עכשיו - גשי לאחד מהמוקדים של קופ"ח בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
קלקסן
28/06/2012 | 15:11לא כ״כ הבנתי- מי בקופ״ח יוכל לרשום לי קלקסן?? בכל אופן- רופא הנשים שלי (אינו מומחה להריון בסיכון גבוה) מקבל היום- האם יש טעם לגשת אליו שירשום לי מרשם לזה? (הייתי אצלו לפני שבוע עם תשובת היועצת ההמטולוגית והוא לא רשם לי קלקסן...). תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קלקסן
ד"ר שרון מסלוביץ 28/06/2012 | 17:15כל רופא בקופ"ח יכול לרשום קלקסן אך אני מציע שתקבעי תור למרפאת הריון בסיכון ובינתיים כדי לא "לבזבז" זמן גשי לרופא הנשים שלך או לרופא מוקד בכדי שירשום לך קלקסן עד אשר תגיעי לרופא המומחה להריון בסיכון. אם בקופת חולים התור כל כך ארוך - ניתן לבקש הפנייה למרפאת חוץ של אחד מבתי החולים. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
מינון?
28/06/2012 | 17:56המינון הינו מינון אחיד וידוע? כלומר, במידה ואלך היום לרופא הנשים שלי ואבקש מרשם לקלקסן, הוא ידע כיצד להנחות אותי (כאמור לפני שבוע לא סבר כי עלי לקבל קלקסן עדין..)? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מינון קלקסן
ד"ר שרון מסלוביץ 29/06/2012 | 08:54שוב שלום המינון לא אחיד ולא ידוע ונתון לויכוח בדר"כ נותנים 40 מג או 60 מג פעם ביום אלא אם משקלך קיצוני למעלה או למטה. אינני יכול להמליץ לרופאך דרך הרשת לתת לך טיפול זה או אחר . הוא עצמאי להחליט האם הטיפול ראוי. אני, ועוד רבים מעמיתיי, הרופאים המומחים להריון בסיכון גבוה, היינו נותנים לך קלקסן. (אני הייתי רושם לך 40 מג יומי) בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תחילת טיפול
01/07/2012 | 20:18רופא הנשים שלי רשם לי מרשם של 40 מ״ג קלקסן וייעץ לי ללכת בפעם/ים הראשונה/ות לאחות שתראה לי כיצד מזריקים. שאלתי היא האם יש צורך בבדיקה כלשהי לוודא כרגע את תקינות ההריון בשל העובדה שאני בשבוע 8.5 וטרם התחלתי עם הקלקסן (אציין שאני סובלת מבחילות, הקאות ועייפות רבה, אך כפי שהבנתי מתשובותיך בפורום זה, אלו אינם סימנים המבטיחים הריון מתפתח ותקין..). תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תחילת טיפול
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 20:23קודם כל - יופי. אני הייתי בודק דופק ותקינות הריון לפני שהייתי מתחיל להזריק לעצמי.... בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
בעייתי..
01/07/2012 | 20:37נשמע הגיוני.. הבעיה היא שלא ביקשתי שהרופא יבדוק אותי, ולקבוע עוד תור בקרוב זה בעייתי ואני ״רוצה״ כבר להתחיל להזריק.. האם יש אפשרות לגשת למכון לבריאות האשה לבקש אולטראסאונד לתקינות ההריון (אציין שביום חמישי שעבר(שבוע 7.1) נצפה דופק ועובר תקין לגיל המחושב), או שיש צורך בהפניה/ בדיקה אצל רופא הנשים המטפל? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תקינות
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 20:56אם כבר נצפה דופק - אין צורך בבדיקה נוספת. בהצלחה.הוסף תגובה
-
מטרת הקלקסן/ תוצאת אי נטילת הקלקסן?
01/07/2012 | 21:01אבל אין חשש שבגלל שלא התחלתי עדין עם הקלקסן הפסיק הדופק/ התפתחות העובר? (זה בעצם מה שהקלקסן אמור לעשות- שימשיך להתפתח ההריון- לא?)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קלקסן
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 21:20לא בטוח אף אחד לא יודע קלקסן בעיקרון אמור לשפר את התפתחות השליה ולמנוע סיבוכים עתידיים הקשורים באי ספיקת לשיה כגון עוברים קטנים, רעלת הריון וכו. נשים נוטות לייחס לקלקסן תכונות שאין לו - כתומך הריון אשר בלעדיו יחדל הדופק - לא כך הם פני הדברים במציאות. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תודה רבה!
01/07/2012 | 21:42אוקי- שאלותי עוד רבות, אך אעצור כאן (לבינתיים) ובעז״ה מחר אתחיל להזריק קלקסן. תודה רבה לך על התשובות המהירות, אדיבות ומקצועיות!הוסף תגובה
-
-
בדיקת הריון
מורן 01/07/2012 | 16:48עשיתי היום בדיקת דם, 13 יום אחרי הזרעה, התשובה 105 IU/L מה זה אומר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת הריון
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 17:01מזל טוב, את בהריון! בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תודה רבה
01/07/2012 | 20:08הוסף תגובה
-
תודה רבה
מורן 01/07/2012 | 20:08הוסף תגובה
-
-
תת תריסיות במהלך הריון
מיקה 01/07/2012 | 14:55שלום לד"ר מסלוביץ, אני בהריון, שבוע 18. בעברי (לפני 8 שנים) סרטן בבלוטת התריס שהוצאה. מטופלת מאז בקביעות ב LAVOTHYROXINE 150mg בתחלית ההריון (שבוע 8) - TSH- 7.1 העלו מינון ל 150, TSH ירד ל 2.8 בבדיקה נוספת לפני כשבועיים TSH עלה שוב לרמה של 3.4 (אין נוגדנים). העלו לי שוב את המינון ל 200. שאלותיי: - האם בתת פעילות זו אשר מטוטפלת לאורך כל הדרך אך עולה על 2.5, ישנה סכנה לפגיעה בעובר (ולו הקלה ביותר?) - האם נכון הדבר כי התפתחות המוח IQ מתתרחשת מרביתה במחצית השנייה של ההריון ולכן נכון יהיה להעלות את המינון עוד יותר על מנת שלא תהא אותה ירידה של 4% ב IQ עליה מדברים? - האם עדיף מצב של OVERDOSS על מצב של חוסר ואין חשש כי התרופה תפגע בעובר? - אנו מאוד מוטרדים מכל סוג של פגיעה שיכלה להיות לעובר עקב אי הגעה לרמת 2.5, האם חששנו מוצדק ?(יש לנו התייעצות לגבי הפסקת הריון ואנו אובדי עצות). תודה ושבוע טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תת תריסיות בהריון
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 16:34שלום מיקה קודם כל בטלו את ההתיעצות לגבי הפסקת הריון - אין בכך שום הגיון ברמות שתיארת לא תהיה כל פגיעה ב IQ של העובר ה TSH שתיארת הוא סה"כ תקין מלבד התשובה של 7.1 בשבוע 8 וודאי שאין הגיון לטפל ביתר התרופה אינה חוצה שליה ולא פוגעת בעובר לסיכום - המשיכי את ההריון כרגיל - יש לי עשרות מטופלות עם מצב דומה לשלך - וכולן עם הריון תקין! בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תודה על התשובה המרגיעה, רק אחדד
מיקה 01/07/2012 | 17:17האם הזמן בו ה TSH היה מעל 7 לא יכל לגרום נזק זה או אחר? האם זה נכון כי כדאי או רצוי להעלות את מינון התרופה כי ההתפתחות השכלית אשר משפיעה על ה IQ משמעתית יותר במחצית השנייה של ההריון ועדיף שתרד מ 2.5? המון תודה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תת תריסיות
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 17:32שום נזק לעובר!! הוא יהיה גאון.... לגבי יעד ה TSH: קיים ויכוח בין הגינקולוגים לאנדוקרינולוגים שמעונינים להותיר את ה TSH מתחת ל 3-3.5 ב 10 השבועות ראשונים - רק ליתר בטחון....רופאי הנשים שלהם רוב הנסיון בטיפול בהרות עם תת תריסיות לא מתרגשים גם מערכים גבוהים הרבה יותר בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
תוצאות בדיקות מעבדה
מירי 01/07/2012 | 16:51שלום, אני בשבוע 26, בהריון בסיכון גבוה. עשיתי היום בדיקת העמסת סוכר וכן איסוף שתן עמ"נ לבדוק רעלת הריון קיבלתי עכשיו תוצאות וחלק מהתוצאות באדום. CREATININE SER. 0.40 MG/DL CREATININ U/24H 628.34 MG/24H אני מאד לחוצה מה זה אומר? אשמח לשמוע תשובות מיריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאות מעבדה
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 17:02אלה הן בדיקות חלקיות ביותר והן תקינות יש להמתין בסבלנות לשאר הבדיקות בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
כאבי בטן שבוע 10+3
מודאגת 01/07/2012 | 11:09קמתי היום עם כאבי בטן תחתונה בשכיבה על הגב אני מרגישה אותם יותר האם יש סיבה לדאגה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי בטן
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 16:40שלום לך כאבי בטן בתחילת הריון הם כמעט הכלל אם אין דימום נלווה - אין סיבה לדאגה בכל מקרה את אמרוה לבצע שקיםות עורפית עוד כשבוע - אם קיים דופק תקין - אין מה לדאוג בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תודה על התגובה
מודאגת 01/07/2012 | 16:46הכאבים פסקו ב"ה אבל היציאות רכות מאוד (אולי בגלל החום?) והאם יש חשש בגלל כאבי בטן שיש איזה שהוא בעיה עם הדופק? פשוט עברתי הפלה לפני שנה עקב אי עליה תקינה של הבטא בשבוע 8 וההריון הזה אני יותר בלחץ ומתח מכל שאר ההריונות בגלל מה שקרה בהריון הקודם . בעברי 3 לידות תקינות ב"ה והפלה אחת . את השקיפות הרופא אמר לי לעשות רק בשבוע 12 כך שהבדיקה תהיה יותר מדויקת האם זה בסדר או להקדים את הבדיקה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 17:00אין כל בעיה. אין כל קשר בין כאבי הבטן לדופק. אין כל צורך להקדים הבדיקה פשוט תהני מההריון בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
פרפור ועלייה באנזימי כבד בהריון
עמית 01/07/2012 | 14:15שלום, אני בת 35, הריון שלישי בשבוע 10. לפני כשבוע וחצי אושפזתי עקב פרפור פרוזדורים והפרעת קצב. הדופק חזר לסינוס ומכיוון שהפרפור נמשך כשלושה ימים קיבלתי זריקות קלקסן במינון 60 מ"ג פעמיים ביום למשך חודש. לא מצאו את סיבת הפרפור. בבדיקות דם מלפני מספר ימים נראתה עלייה באניזמי כבד (ALT 83). נאמר לי שייתכן וזו השפעה של הקלקסן. נשללו וירוסים אך תוצאה של CMV מעוררת חשד: בבדיקה CMV IGM שלילי כלומר אין מחלה עכשווית, אולם ב- IGG CMV מתאריך 1.6.12 תוצאה 7.5 ואילו בתאריך 28.6.12 תוצאה קפצה ל- 89!! האם ייתכן שחליתי ב- CMV במהלך ההריון? מה יכולות להיות הסיבות לפרפור ולתפקודי כבד גבוהים? אודה לכם על התייחסותכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרפור ועליית אנזימי כבד
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 16:59שלום עמית המקרה שלך הרבה יותר מדי סבוך מכדי שנשוחח עליו בפורום. את צריכה לפנות למרפאת הריון בסיכון. יכול להיות שנדבקת ב CMV במהלך ההריון והוא הסיבה לתפקודי הכבד המוגברים. לשם כך יש לראות את כל הבדיקות שלך במרפאה. באשר לסיבות לפרפור פרוזדורים - יש סיבות רבות לכך את רובן יוכל לתאר לך הקרדיולוג. ברוב המקרים לא מוצאים כל סיבה אני מזמין אותך למרפאת זיהומי הריון בבית חולים ליס (איכילוב) או לאחד ממרכזי בריאות האשה של קופ"ח לצורך בחינה מעמיקה יותר של המצב וייעוץ שלם וראוי בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
בטא
אריאלה 01/07/2012 | 11:07שלום רב שאלה בנושא עליית בטא. וסת אחרונה 21/5 בטא ב21/6- 23 בטא ב24/6- 101 בטא ב25/6- 163 בטא ב27/6- 300 בטא ב28/6- 595 בוצע אולטרסאונד ניראה כי ישנה התחלה של משהו בחלל הרחם בטא ב30/6- 868- האם עליה של פי 1.5 נחשבת תקינה? האם יש סיכוי להריון תקין? הבטא הקפדנית בגלל חששות של הרופא נשים להריון מחוץ לרחם. אשמח למענה נורא מודאגת אין לי שום סימן להריון אבל גם לא כאבים או דימומים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אריאלה
ד"ר שרון מסלוביץ 01/07/2012 | 16:39שלום לך יותר מדי בדיקות בטא.... טווח העלייה בבטא הינו רחב ביותר וגם עלייה של פי 1.5 יכולב להיות תקינה יש סיכוי להריון תקין צריך להמתין כ 3-4 ימים ולבצע אולטראסאונד שיקבע את מיקום ההריון אין טעם בבדיקות בטא חוזרות - הן לא מוסיפות דבר... בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
וסטיבוליטיס
-
סרטן רירית הרחם
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח קיסרי צרפתי
-
הקפאת ביציות
-
בדיקות קשורות
-
בילירובין (Bilirubin (Bil
-
בדיקת לחץ דם
-
תרופות קשורות
-
פולימיקסין B סולפאט
-
אסטריול
-
מונחים קשורים
-
דלקת פות
-
גוף מחילתי
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
רעות מוקדס
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יוסי הר-טוב