דלג לתוכן

הרעה בתסמיני חרדה עם העלאת מינון סרוקסאט

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/08/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

לאחר תקופה של כשנה של נטילת סרוקסאט 20 מ"ג החלו תסמיני החרדה לחזור. הרופא העלה לי את המינון ל-30 מ"ג (פקסט) ומאז חלף שבוע והתסמינים (סחרחורת, חוסר איזון, רעד) התחזקו. האם זוהי תופעה מוכרת בשל העלאת המינון? האם היא אמורה לחלוף או שזה אומר שהמינון אינו מתאים לי?

תשובה:

ראשית, אני מצטערת לשמוע שתסמיני החרדה חזרו. הדבר ודאי גורם לך סבל רב. שנית, אני לא ממהרת לייחס את החמרת התסמינים להעלאת המינון, היות שהם חזרו לפני שינוי זה. למעשה, זה היה הגורם לשינוי במינון התרופה. אני מצרפת קישור לתשובה רלוונטית מתוך האתר הדנה בדיוק בסוגיה זו, של החמרה בתסמינים לאחר טיפול ממושך: http://www.infomed.co.il/questions/q_123107_20.asp
רופאים בתחום
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ עור ומין
ד"ר אמיר פז
ד"ר אמיר פז פסיכיאטריה
פרופ' אדי קרניאלי
פרופ' אדי קרניאלי אנדוקרינולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו